Hjem NTG Tromsø Volleyball

NTG Tromsø: Volleyball

Skoleåret 2020/2021 er det 15 elever på NTG Tromsø volleyball
NTGs volleyballelever spiller på BK Tromsøs 1. og 2. divisjonslag og elitelag.
2-3 balløkter i uka i Krafthallen i tillegg til styrketrening på Feel24 og Krafthallen
Oppfølging av trenere på dagtid, kveldstid og på konkurranser
Systematisk testing av alle utøvere
Tilgang og oppfølging via styrketreningsapp og egen fysisk trener
Samlingsuke i utland
Vi samarbeider med BK Tromsø
Gratis treningsklær
Trenerstaben består av landslags- og elitetrenere med høy trenerutdanning og bred erfaring

Trenere

Harry Fagervold

Hovedtrener volleyball NTG Tromsø

Harry har mange års erfaring som elite- og landslagspiller i volleyball. Han har vært en del av BK Tromsøs trenerteam for elite herresiden 2013, men er fra i år trener for BK Tromsøs gutter U15, regionlag gutter for region nord og hovedtrener landslag gutter ungdom. Videre er han utdannet Trener 3 i volleyball. Fagervold har vært ansatt som faglærer ved NTG Tromsø siden 2010 der han bl.a. har undervist i norsk og historie, men er fra høsten 2020 ansatt i full stilling som hovedtrener volleyball.

Håkon Østrem

Trener/fysisk trener, volleyball NTG Tromsø

Håkon Østrem er fra høsten 2020 ansatt som trener i volleyball, med hovedansvar for fysisk trening. Han er tidligere eliteseriespiller for BK Tromsø og har 5 år med spill i Canada bak seg, hvor han samtidig tok utdannelse innen trenings- og idrettsvitenskap. Østrem tok over som hovedtrener for BK Tromsøs herrelag i eliteserien foran sesongen 2019/20, og er assistenttrener for JU19-landslaget. I tillegg jobber Håkon som Personlig Trener ved Feel24 i Tromsø.

Morten Østrem

Trener jenter volleyball

Morten har erfaring som elitespiller over flere sesonger i BK Tromsø og har de siste årene vært hovedtrener for det fremadstormende elitelaget på damesiden, BK Tromsø. Han er utdannet trener 3 i volleyball. Dette skoleåret er han tilsatt i en mindre stilling med hovedfokus på balltreninger og basistrening for jentene på NTG.

Marte Idrupsen

Kontaktlærer