Hjem NTG Tromsø Håndball

NTG Tromsø: Håndball

Skoleåret 2019/20 er det 27 håndball elever ved NTG Tromsø
2 håndballøkter på dagtid
2-3 fysiske økter hvor styrke -, skadeforebyggende -, og kondisjonstrening prioriteres.
Tett oppfølging av trenere både på dagtid og kveldstid
En utlands- samling i året
2 heltidsansatte trenere og fysioterapeut ansatt ved skolen

Trenere

Bertine Neverdal

Hovedtrener håndball

På tross av ung alder har Bertine allerede opparbeidet seg en lang trener erfaring, særlig innen utvikling av unge spillere. Hun har trent alle årsklasser fra J14 og opp til K2 og har flere år bak seg som spillerutvikler for Norges håndball forbund. Hun har også jobbet to år som hovedansvarlig for NHF Region Innlandets spiller – og trenerutviklingstiltak. Bertine er Trener 2, har en mastergrad i idrettsfysiologi, er utdannet lærer og har 3 års erfaring som personlig trener.

Lasse Lundby

Trener håndball

Lasse er en lærerutdannet trener som fullfører sin Trener 3 utdanningen i håndball høsten 2020. Han har tidligere spillererfaring i eliteserien med Elverum og i 1.divisjon med Fjellhammer. Som håndballtrener har han vært spillerutvikler i Region Innlandet. Der hadde han ansvaret for det eldste regionale landslaget og han var trener for G17 elite miljøet, i tillegg har han vært med å trent rekruttene til Elverum og et damelag på Toten.

Frank Kjeldsberg

Fysio/ Fysisk trener

Utdannet fysioterapeut og osteopat, samt personlig trener fra NIH. Jobber tett med elevene på NTG. Ansvarlig for oppfølging av skader med undersøkelse/behandling/rehabilitering. Har også ansvar for skadeforebygging, noe vi vektlegger i en aktiv hverdag. Du finner Frank i treningslaben.