Hjem NTG Tromsø Fotballjenter

NTG Tromsø: Fotballjenter

NTG fotball Tromsø ble etablert i 2008
Avdelingen består av om lag 24 jenter
Vi samarbeider med IF Fløya og Tromsø IL
Landslagsspiller Lisa-Marie Karlseng Utland er tidligere elev hos oss
Tidligere elever har spilt utallige Toppseriekamper og landskamper, og vunnet sølv under NM

Trenere

Øyvind Tjelde Haga

Hovedtrener Fotball

Øyvind er trener for fotballtrener for jentene på NTG Tromsø. Han er ved siden av jobben her student, hvor han snart er ferdigutdannet lærer. I tillegg jobber han som hovedtrener på TIL Damer A. Han har også bred erfaring som fotballspiller med bakrgunn i Kirkenes IF og Fløya IF (hvor han blant annet har spilt mot Rosenborg i NM). Tidligere har han også jobbet som trener i Junkeren.

Hanna Flovik

Trener Fotball

Hanna er en trener som ikke er ferdig med spillerkarrieren sin enda. Hun spiller selv for Fløya IF i 1.divisjon. Til tross for dette er hun et stort trenertalent med blikk for detaljer og helheten i spillet. Hun har vært en pådriver og bidragsyter for Fløya i mange år, og får på denne måten også fulgt opp jentene som spiller på Fløya på en gunstig og god måte. Ved siden av trener og spilleoppgavene til Hanna holder hun nå på å fullføre en bachelor i idrett.

Fredrik Mjøen Bakkelund

Keepertrener Fotball

Fredrik er keeperansvarlig for jentene her på NTG. Foreløpig har han en keeper å følge opp, så de har naturlig vis en tett og god oppfølging. Fredrik jobber også på NTG-U, men de håpefulle ungdommene som går der. Ved siden av NTG jobbene så er Fredrik en hardt satsende keeper selv. Han spiller for Finnsnes IL i 3.divisjon. Fredrik har lang og god erfaring som keeper, og har selv vært elev på NTG Tromsø, og gått i god skole hos Merete Johansen som er keepertrener for guttene.