Hjem NTG Tromsø Fotballjenter

NTG Tromsø: Fotballjenter

NTG fotball Tromsø ble etablert i 2008
Avdelingen består av om lag 29 jenter
Vi samarbeider med IF Fløya og Tromsø IL
Landslagsspiller Lisa-Marie Karlseng Utland er tidligere elev hos oss
Tidligere elever har spilt utallige Toppseriekamper og landskamper, og vunnet sølv under NM

Trenere

Øyvind Tjelde Haga

Hovedtrener fotball jenter

Øyvind innehar UEFA B-lisens og er utdannet lærer. Øyvind er også hovedtrener for TIL A Kvinner og er kretslagstrener i Troms for J2006.

Hanna Flovik

Trener Fotball

Hanna kombinerer trenerjobben på NTG med masterstudier i Idrettsvitenskap. Hun har blant annet spillererfaring fra Tromsø IL og flere sesonger i 1. divisjon for IF Fløya. Hanna er en profil og et forbilde for jentene, og har et ekstra ansvar for den fysiske treningen på NTG.

Fredrik Mjøen Bakkelund

Keepertrener Fotball

Fredrik er ansatt som trener med hovedansvar for keeperne. Ved siden av jobben på NTG er han også ansatt på NTG-U og studerer Spesialpedagogikk (Bachelor). Fredrik har selv gått på NTG Tromsø og har spillererfaring fra Tromsø IL, FK Senja, IF Fløya og Finnsnes IL.

Alexander Samuelsen

Trener fotball

Alexander jobber som fotballtrener på NTG Fotball Jenter og er hovedtrener for TUIL sitt herrelag i 2.divisjon. Han har lang spillererfaring fra blant annet IF Fløya, Finnsnes og TUIL i 1.divisjon, og har UEFA B-lisens.

Brede Gjestvang

Trenger fotball

Brede kombinerer stillingen som trener for fotballjentene på NTG med å være hovedtrener for IF Fløya 2. Brede har flere års erfaring fra flere ulike roller hos Fløya, og begynner på UEFA B-lisens høsten 2020/våren 2021

Hanne Luther

Kontaktlærer Fotball jenter

Fredrik Mathiassen-Hafstad

Kontaktlærer