Hjem NTG Tromsø Fotballgutter
På NTG er det gode trenere som tilrettelegger for hver enkelt utøver. Opplegget er profesjonelt og seriøst.
MARCUS HOLMGREN PEDERSEN, FOTBALL

NTG Tromsø: Fotballgutter

Fotball gutter ble etablert ved NTG Tromsø i 2008
Avdelingen består av 28 fotballspillere
Alle spillere som starter hos oss er tilknyttet Tromsø IL fra skolestart
Alle trenere på fotball gutter er trenere i NTG og i TIL
Vi samarbeider tett med TIL’s a-lag
Vi ønsker spillere med gode holdninger, som er motiverte og som evner å kombinere skole og fotball
Per i dag er det 13 spillerne som har vært i gjennom NTG systemet tilknyttet TIL’s A-lag

Trenere

Ola Rismo

Hovedtrener Fotball

En fremadstormende og dedikert trener. Hovedtrener på TIL B/ TIL 2. Han har spillerfaring fra IF Fløya og FK Senja. Ga seg som spiller som 23-åring og har jobbet i TIL/NTG siden 2015. Ola har UEFA-A-lisens og en mastergrad i lektor lærer.

Merete Johansen

Keepertrener Fotball

Har tidligere vært keepertrener Tromsø IL A- lag og IF Fløya A- lag. Erfaring fra alle de øverste divisjonene på kvinne og herresiden. Spillererfaring fra Toppserien og 1. divisjon. UEFA-B lisens, UEFA - A lisens - keeper. Lederutdanning gjennom NFF. Hun ble i 2014 en av de første kvinnelige trenerne i den norske toppfotballen.

Bård Balto

Trener Fotball

Even Aarskog

Kontaktlærer for fotball gutter

Even er mattelærer og følger opp fotballguttene på mange felt. Skole, hybelbeboere, helhet og holdninger. Flere av spillerne som har gjennomført NTG er helt klar på at Evens bidrag til deres utvikling som mennesker og fotballspillere har vært og er svært viktig.

Frank Kjeldsberg

Fysio/Fysisk Trener

Utdannet fysioterapeut og osteopat, samt personlig trener fra NIH. Jobber tett med elevene på NTG både enkeltvis, men også overordnet med fotball. Ansvarlig for oppfølging av skader med undersøkelse/behandling/rehabilitering. Har også ansvar for skadeforebygging, noe vi vektlegger i en aktiv hverdag. Du finner Frank på treningsfeltet, eller i treningslaben.

Stian Ryslett

Trener Fotball

Trener på TIL B, assistent på TIL 2 og kampansvarlig på vårt nasjonal 18 lag. Stian har jobbet i TIL i mange år, med hovedansvar for smågutte og guttelag. Stian har UEFA-A-Lisens og en master i idrett.

Henrik Johnsen

Sprinttrener Fotball

Utdanning: Adjunkt med opprykk fra universitetet i Tromsø, Topptrener 1 fra Norges Idrettshøgskole Trener 1, 2 og 3 fra Norges friidrettsforbund

Sigurd Rushfeldt

Sportssjef

Sigurd har 38 landskamper og er et ikon i fotball Norge med rekorden for flest scoringer i eliteserien (TIL/RBK). Rush spilte utenlands i Austria Wien, hvor han ble seriemester og cupmester flere ganger. Han spilte også i Birmingham og Racing Santander. Med en fantastisk spillerkarrière vet han hva som skal til for å lykkes. Som spiller mottok han Kniksens Hederspris. Etter endt spillerkarrière har han vært en del av trenerteamet rundt Tromsø IL A-lag, landslaget. UEFA-A lisens.