Hjem NTG Bodø Håndball

NTG Bodø: Håndball

Fokus på individuell teknisk trening og fysisk trening
Profesjonelle trenere
Årlig treningsleir til utlandet mot god internasjonal motstand
Tett og godt samarbeid med Bodø Håndballklubb og IK Junkeren håndball

Trenere

Geir Daniel Larsen

Sportssjef/trener

Autorisert Trener 2. Geir Daniel har lang fartstid som spiller og trener på toppnivå. Han har vært hovedtrener for BHK i eliteserien, trent ungdomslandslag og lag i nasjonal serie, Bring og Lerøy. Som spiller har han kamper på A-landslag, mange år i eliteserie i Norge og seks år i utlandet som proff i Frankrike og Danmark.

Jesper Svensson

Håndballtrener

Trener 3 Elite Håndball i Sverige. Jesper har 25 års fartstid i topphåndballen med trenererfaring fra både Sverige, Norge, Danmark, Italia og Tyskland. Han er i dag hovedtrener for Bodø Håndballklubb sitt A-lag. På NTG følger Jesper tett de spillerne som er i A-lagstroppen samt de som hospiterer opp.

Baldvin Hauksson

Håndballtrener

Autorisert Trener 3 Baldvin startet sin trenerkarriere som sekstenåring og har 12 års erfaring som trener. for barn, ungdom og voksne. Han har trent ungdomslag for både jenter og gutter og har også vært innom som utviklingstrener for Islands ungdomslandslag. Baldvin er utdannet innen idrettsvitenskap fra Reykjavík University med vekt på Elite coaching.

Henrik Tandberg

Håndballtrener

Autorisert Trener 2. Henrik har erfaring som hovedtrener for rekruttgruppa i Aker Topphåndball med lag i nasjonal serie og 2.divisjon. De siste årene har han vært involvert som spiller og trener for gutte- og herresiden i Kjelsås. Som ung spilte Henrik for Haslum. I voksen alder har han spillererfaring fra 2. divisjon. Henrik har en master innen coaching og psykologi fra Norges Idrettshøgskole.

Kyrre Neverdal

Fysisk trener

Kyrre er utdannet kiropraktor med femårig utdannelse fra Macquarie University, Sydney, Australia. Han har bred kompetanse innen undersøkelse og behandling av a/Users/anettenybo/Downloads/ntg_bodo_kyrren.jpgkutte og belastningsrelaterte idrettsskader, plager i muskel/skjelett og trening. Kyrre har vært kiropraktor for utøvere under X Games Norway siden 2016 og han har bakgrunn som medisinsk koordinator for IK Junkeren Damehåndball i årene 2015-2018.