Hjem NTG Bodø Fotball jenter

NTG Bodø: Fotball jenter

Skoleåret 2019/2020 er det 35 elever på fotballlinja
Fire økter i uka
Fokus på individuell teknisk trening og basis/styrketrening
Profesjonelle trenere
Tett oppfølging i hverdag og i kampsammenheng
Tette bånd til IK Grand Bodø
Årlig treningsleir til utlandet mot internasjonal motstand

Trenere

Ermir Strati

Trener fotball jenter

UEFA-A lisens. Ermir er spillerutvikler og hovedtrener for rekruttlaget til Grand Bodø. Han har bakgrunn som toppspiller fra Albansk Eliteserie, der han var med å vinne den albanske cupen og spille Europa League-kvalifisering. Ermir startet sin trenerkarriere som hovedtrener i albansk toppdivisjon, tilsvarende OBOS-ligaen i Norge.

Cato Hansen

Trener fotball jenter

UEFA A-lisens. Cato er hovedtrener for Grand Bodøs A-lag Kvinner. Cato har bak seg en lang og innholdsrik karriere som spiller for FK Bodø/Glimt. Han startet sin trenerkarriere som hovedtrener for Stavanger IF i 2007, før han i 2011/2012 var assistent- og hovedtrener for Bodø/Glimt sitt A-lag. Cato har lang fartstid som spillerutvikler i Bodø/Glimt sitt fotballakademi, og har i flere år vært spillerutvikler på NFFs talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

Erlend Asbøl

Keepertrener

UEFA B-Lisens/NFF B-Lisens keepertrener. Erlend har bakgrunn som keeper for FK Senja og Frigg i 2. og 3. divisjon, sonetrener i region Midt-Troms. Han har også vært hovedtrener for ulike aldersbestmte lag i Frigg Oslo.

Casey Diggs

Fysisk trener fotball jenter

Casey er fysisk trener for fotball jenter på NTG og Grand Bodø sitt A-lag kvinner. Han har en bachelorgrad i Sports Management fra Augustana University i USA. Av tidligere erfaring har Casey jobbet som fysisk trener for Bodø/Glimt-akademiet, og han har bakgrunn som trener for sprintlaget til Bodø Friidrettsklubb. Han spiller i tillegg ving for Norges landslag i rugby.