Hjem NTG Bodø Fotball gutter

NTG Bodø: Fotball gutter

Skoleåret 2019/2020 er det 35 elever på fotballlinja
Fire økter i uka
Fokus på individuell teknisk trening og basis/styrketrening
Profesjonelle trenere
Tett oppfølging i hverdag og i kampsammenheng
Tette bånd til FK Bodø/Glimts akademi
Årlig treningsleir til utlandet mot internasjonal motstand

Trenere

Thor Mikalsen

Trener fotball gutter

UEFA A-lisens. Han har lang fartstid som spillerutvikler for FK Bodø/Glimt og har de siste årene har vært tilknyttet Glimt-akademiet som trener rundt klubbens G16 og G18-lag. Thor har en lang og innholdsrik karriere som spiller bak seg med flere sesonger for Bodø/Glimt i Eliteserien. Thor er utdannet idrettspedagog og har jobbet mange år som lærer og trener på videregående skole.

Tom Dent

Trener fotball gutter

UEFA B-lisens/NFF keeper A-lisens. Tom er spillerutvikler for Bodø/Glimts G19 med kampansvar i den nasjonale G18 ligaen. Han er også keepertrener for Bodø/Glimts satsingslag G13-G19. Tom startet som aldersbestemt trener i Fulham FC og har erfaring som keepertrener i Follo FK og assistenttrener for A-laget til Stjørdals/Blink. Tom er også keepertrener på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

Stig Johansen

Trener fotball gutter

UEFA A-lisens. Stig har vært spillerutvikler i Glimt-akademiet siden 2012. I dag er han trenerutvikler, og deltar også som spillerutvikler på klubbens satsingslag G13-G19. Spillerkarrieren til Stig er lang og innholdsrik, fra Kabelvåg til Southampton i Premier League og spill i Champions League for Helsingborg i Sverige. Stig er tidenes toppscorer for Bodø/Glimt i Eliteserien.

Jan Erik Bjerk

Trener fotball gutter

UEFA A-lisens. Spillerutvikler Bodø/Glimt G19. Jan Erik har 25 års erfaring som trener i Bodø/Glimt, avbrutt av en sesong som hovedtrener for Fløyas damelag i toppserien i 2007. Han har flere sesonger bak seg som assistent på Bodø/Glimts A-lag og toppspillerutvikler. De siste sesongene har Jan Erik vært spillerutvikler for klubbens G19 lag med kampansvar for klubbens 2. lag. Jan Erik har også spilt flere sesonger for Bodø/Glimts A-lag som kaptein.