Hjem NTG Bodø Fotball gutter

NTG Bodø: Fotball gutter

Topp kvalifiserte trenere
Tett samarbeid med Bodø/Glimt-akademiet
Individuell og helhetlig oppfølging (dokumenter, tester, spillersamtaler og utviklingsmål)
Årlig treningsleir til utlandet mot internasjonal motstand
Trygt og godt skole- og læringsmiljø

Trenere

Dan Leivers

Fotballtrener

UEFA A-lisens. Leder Glimt-akademiet G16-19. Dan er utdannet toppspillerutvikler fra FA Advanced Youth Award (17-23) i England. Han har to års fartstid som trener i Glimt-akademiet, og har tidligere jobbet som akademisjef i Barnet FC og Notts County FC.

Thor Mikalsen

Fotballtrener

UEFA A-lisens. Thor har lang fartstid som spillerutvikler for FK Bodø/Glimt og har de siste årene har vært tilknyttet Glimt-akademiet som trener rundt klubbens G16 og G18-lag. Thor har en lang og innholdsrik karriere som spiller bak seg med flere sesonger for Bodø/Glimt i Eliteserien. Thor er utdannet idrettspedagog og har mange års erfaring som lærer og trener fra videregående skole.

Jan Erik Bjerk

Fotballtrener

UEFA A-lisens. Spillerutvikler Bodø/Glimt G19. Jan Erik har 25 års erfaring som trener i Bodø/Glimt. Han har flere sesonger bak seg som assistent på Bodø/Glimts A-lag og har vært toppspillerutvikler i klubben. Jan Erik er nå spillerutvikler for Glimt-akademiets G19 lag. Han har også spilt flere sesonger for Bodø/Glimts A-lag, flere av de som kaptein.

Thiago Martins

Fotballtrener

UEFA B-lisens Spillerutvikler Bodø/Glimt G17

Tarald Laugsand

Fotballtrener

UEFA B-lisens Spillerutvikler Bodø/Glimt G17

Petter Skogsletten

Fysisk trener

UEFA-B Lisens Petter er fysisk trener for Glimt-akademiet. Han er utdannet innen idrett, pedagogikk og coaching og har bakgrunn som trener i Lyn og Strømmen og Grei Kvinner Elite.