Hjem NTG Bodø Fotball jenter

NTG Bodø: Fotball jenter

Topp kvalifiserte trenere
Tett samarbeid med IK Grand Bodø
Individuell og helhetlig oppfølging (dokumenter, tester, spillersamtaler og utviklingsmål)
Årlig treningsleir til utlandet mot internasjonal motstand
Trygt og godt skole- og læringsmiljø

Trenere

Cato Hansen

Trener fotball jenter

UEFA A-lisens. Cato er hovedtrener for Grand Bodøs A-lag Kvinner. Cato har bak seg en lang og innholdsrik karriere som spiller for FK Bodø/Glimt. Han startet sin trenerkarriere som hovedtrener for Stavanger IF i 2007, før han i 2011/2012 var assistent- og hovedtrener for Bodø/Glimt sitt A-lag. Cato har lang fartstid som spillerutvikler i Bodø/Glimt sitt fotballakademi, og har i flere år vært spillerutvikler på NFFs talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

Ermir Strati

Trener fotball jenter

UEFA-A lisens. Ermir er spillerutvikler og hovedtrener for rekruttlaget til Grand Bodø. Han har bakgrunn som toppspiller fra Albansk Eliteserie, der han var med å vinne den albanske cupen og spille Europa League-kvalifisering. Ermir startet sin trenerkarriere som hovedtrener i albansk toppdivisjon, tilsvarende OBOS-ligaen i Norge.

Erlend Asbøl

Keepertrener

UEFA B-Lisens/NFF B-Lisens keepertrener. Erlend har bakgrunn som keeper for FK Senja og Frigg i 2. og 3. divisjon, sonetrener i region Midt-Troms. Han har også vært hovedtrener for ulike aldersbestmte lag i Frigg Oslo.

Casey Diggs

Fysisk trener fotball jenter

Casey er fysisk trener for fotball jenter på NTG og Grand Bodø sitt A-lag kvinner. Han har en bachelorgrad i Sports Management fra Augustana University i USA. Av tidligere erfaring har Casey jobbet som fysisk trener for Bodø/Glimt-akademiet, og han har bakgrunn som trener for sprintlaget til Bodø Friidrettsklubb. Han spiller i tillegg ving for Norges landslag i rugby.