Juniorverdensmester temposykkel
Oscar Svendsen

NTG Lillehammer: Sykling

Skoleåret 2019/20 har vi 45 elever ved sykling på Lillehammer
Vi har 5 trenere tilknyttet sykling
Vi tar inn utøvere innen grenene terreng rundbane og landevei
Petter Fagerhaug, Truls Engen Korsæth, Rasmus Fossum Tiller og Oscar Svendsen er tidligere elever

Trenere

Even Andreas Røed

Sportssjef

Trener landevei og har hovedansvaret for NTG Lillehammer Sykkel. Even begynte å jobbe på NTG Sykkel i 2016 etter fire år i Norges Skiforbund. Har tidligere vært elev og trener ved NTG Lillehammer. Utdanning: Har 9 års trenererfaring og Topptrenerutdanning 2 OLT/NTNU

Bjørn Ballangrud

Trener Downhill, Enduro og Terreng

Teknikktrener med hovedansvar for utforsyklistene. Bjørn begynte på NTG i 2013 og har sørget for at syklistene har kommet på et høyt teknisk nivå i løpet av sine år på NTG. Leder for utforlandslaget i totalt 6 år i perioden 2009 til 2017. Satset aktivt på utforsykling, orientering og skiorientering. Utdanning: Topptrener 2 hos OLT/NTNU, Befalsskole og BI.

Lars Stensløkken

Trener terrengsykkel

Lars har jobbet på NTG siden 2010 og har vært sportsjef fra 2013. Han gikk selv på NTG skiskyting og satset deretter på landevei frem til 2012. Ivrig stisyklist, golfspiller og fluefisker. Lars er en meget karismatisk trener med stort engasjement og klare krav til utøverne. Utdanning: Bachelor idrettsfysiologi og topptrener 2 hos OLT/NTNU.

Eirik Pettersen

Trener Terrengsykkel

Eirik er tidligere utøver fra NTG Lillehammer og satser knallhardt som terrengsyklist på landslaget ved siden av jobben på NTG.

Tormod Haugstad

Trener landevei

Tormod er 32 år og bor i Lillehammer. Som syklist har han representert landslaget som junior og syklet for lag både i Belgia og Danmark. I tillegg har han både syklet og vært lagleder for Lillehammer CK sitt elitelag. Vi har et tett samarbeid med Lillehammer CK og Tormod vil følge opp elitelaget til LCK som en del av sin stilling.

Tom Pedersen

Koordinator

Tom har jobbet på NTG siden 2006. Han var en aktiv landeveissyklist på 70- og 80-tallet, og har en rekke toppresultater både nasjonalt og internasjonalt. I en årrekke var Tom en viktig del av Glåmdal Sykkelklubb sitt elitelag. I 1983 var han på lagtempolaget som tok VM-bronse. De siste 25 årene har Tom vært trener for en rekke norske syklister, både terreng og landevei. Han er i dag koordinator for sykkel ved NTG Bærum, NTG Lillehammer og NTG Kongsvinger.