Hjem NTG Lillehammer Hopp og kombinert
Jeg lærte enormt mye på NTG. Hvordan jeg måtte jobbe for å utvikle meg er det viktigste.
Mikko Kokslien

NTG Lillehammer: Hopp og kombinert

Skoleåret 2019/20 vil NTG hopp og kombinert bestå av 19 utøvere
Individuell og helhetlig oppfølging av trener
4-5 treningsøkter på dagtid per skoleuke
5-6 samlingsuker per skoleår
Årlig utenlandssamling

Trenere

Tore Storløpa Sneli

Sportssjef Hopp og kombinert

Tore går inn i sitt 14. år som trener/sportssjef ved NTG hopp og kombinert. Tore er fra det kjente stedet Jordet. Han har en aktiv karriere bak seg som inneholder world-cup starter og topp plasseringer i COC. Tore har en personlig rekord på 207 meter. Utdannelsen er bachelor kroppsøving og faglærer i natur og miljø. Samt Olympiatoppens topptrenerutdanning.

Gudmund Storlien

Trener LNC

Gudmund vil kommende år være en del av trenerteamet på NTG hopp og kombinert, i tillegg til å ha hovedansvaret for eliteutøverne på LNC (Lillehammer Nordic Combined). Gudmund fra Veldre gjennomførte skolegang på NTG Lillehammer perioden 06-09. Var innom landslaget i kombinert før han valgte å avslutte aktiv karriere mot trenergjerning i 2016. De senere år har Gudmund gjennomført trenerutdanning kombinert med jobb på testlabben på HIL.

Iver Markengbakken

Trener Hopp og kombinert

Iver går inn i sitt 8.år som trener på NTG. Iver fra Nordlia var en gang i tiden worldcup løper i kombinert med en 9.plass som best. Han er utdannet med bachelor i idrett fra høgskolen i Lillehammer. Han har også fullført Olympiatoppens topptrenerutdanning. Iver var elev ved NTG fra 98-01.

Stig Morten Fredheim

Trener Lillehammerhopp

Stig Morten vil kommende år være en del av trenerteamet på NTG hopp og kombinert, i tillegg til å ha hovedansvaret for Lillehammerhopp. Stig som kommer fra Hafslo, flyttet til Lillehammer i 2006 for å starte på NTG. Trass i enorm utvikling rakk han ikke helt opp til topp internasjonalt nivå. Men som trener har Stig lyktes bedre, og starter nå på sitt 5. år som trener for Lillehammerhopp.