Uten NTG ville jeg aldri ha kommet meg gjennom videregående skole. Hadde det ikke vært for NTGs engasjement til å få meg gjennom, hadde jeg nok ikke sittet her med et vitnemål i dag.
Tiril Sjåstad Christiansen, NTG Freeski 2011-2014

NTG Lillehammer: Freeski

Sporten freeski så sin begynnelse på slutten av 1990-tallet, og har vokst i stor fart siden det.
Freeski ble en egen linje ved NTG Lillehammer i 2004.
Tidligere elever: PK Hunder, Tiril Sjåstad Christiansen, Johanne Killi, Kim Boberg og Ferdinand Dahl
Linjen består nå av 18 gutter og 4 jenter fra hele norges land.

Trenere

Per-Kristian "PK" Hunder

Sportssjef Freeski

PK Startet som trener ved NTG Freeski høsten 2017. Han er hovedtrener på linjen, og er en ekte "boss". I den fritiden han får liker han å spille golf, renovere leilighet og ikke minst kjøre ski. Det er få som matcher hans CV som freeskier, som inkluderer en rekke toppplasseringer i internationale konkurranser i en årrekke, samt legendariske filmsegmenter fra produsenter som MSP og Field productions.

Knut Fineid

Trener Freeski

Knut kom inn som trener i 2018. Han har en 100% stilling som trener under PK. Med fritidsaktiviteter som skateboard, tennis og golf. Gikk ut av NTG i 2016, beste plassering som nr. 10 i NM Slopestyle 2018. Ellers vært svært aktiv på sosiale medier gjennom tidligere vintre.

Johan Berg

Trener Freeski

Johan tar over etter at Magnus som skal ut i arbeidslivet etter fullført masteroppgave. Johan har tidligere vært på landslaget i Norge og kjørt konkurranser som Dew Tour, World-cuper og VM. Med gode resultater. Fortiden bor han i Oslo og er trener for Heming Adrenalin ved siden av skikarrieren. Vi er veldig heldige som får ha med oss en så kompetent og jovial fyr på turer framover!