Landslagsspiller, EM sølv
Cathrine Dekkerhus

NTG Kongsvinger: Fotball

Skoleåret 2020/2021 er det 56 elever på NTG Kongsvinger Fotball (jenter og gutter)
Det gjennomføres 5 trenings/teoriøkter pr. uke på dagtid
Treningsintensitet og matching styres ved tett samarbeid mellom klubb og NTG.
Det gjennomføres to treningssamlinger i utlandet (høst/vår) pr skoleår.
Cathrine Dekkerhus, Ida Elise Enget, Lars Chr. Krogh Gerson og Martin Ellingsen er tidligere elever.

Trenere

Trond Amundsen

Sportssjef fotball

Trond har erfaring som hovedtrener i Eliteserien for Fredrikstad og Kongsvinger. Han har også vært landslagstrener for G-16. Trond har jobbet med analyser av Premier League for TV2. Han har også jobbet for akademiet til fotballklubben Santos i Brasil. Trond har UEFA PRO-lisens.

Pål Håpnes

Trener

Pål har mange års erfaring fra Eliteserien som spiller. Tidligere har Pål vært ansatt i Kongsvinger IL både som assistenttrener og spillerutvikler for gutter. Nå er han hovedtrener for Kongsvinger i 1. divisjon for damer. Han har hovedsakelig jentetreninger på skolen. Utdannet UEFA A-trener.

Knut Nordnes

Trener

Knut har jobbet på skolen siden NTG startet på Kongsvinger. Han er dermed vår kontinuitetsbærer. Knut har spilt 100 kamper for Kongsvinger i Eliteserien. Som trener var han med på å ta sølv i Eliteserien med Kongsvinger i 1992. Han opplevde året etter et marginalt tap mot Juventus i Europacupen med samme lag. Knut har hovedansvaret for formidling og fordeling av hybler.

Jørn-Ole Korslund

Trener

Jørn Ole kommer fra Kongsvinger og har utdanning innen trenerrollen. Han har utdanning fra høgskolen i Hedmark, har vært hovedtrener for Kongsvingers damer i 3. divisjon og er trener på kretslag i Indre Østland. Jørn Ole er vår ekspert på videoanalyser og bruker mye tid på det. Han har hovedsakelig jentetreninger på skolen.

Hans Erik Branes

Keepertrener

Hans Erik var keepertrener på NTG Kongsvinger fra 2008 til 2016 og er nå tilbake der han hører hjemme. Han har erfaring som keepertrener for KIL Toppfotball i tippe- og ADECCO liga (2010 til 2012) i tillegg til at han har vært trener i Sander IL, både i aldersbestemt og på seniornivå. Hans Erik har UEFA-B lisens både som trener og keepertrener.

Erik Gusterud

Trener fotball

Erik er fra Kongsvinger og har utdanning fra Southampton Solent University og Norges Idrettshøgskole innen fotball. I tillegg til NTG Kongsvinger jobber han i KIL Toppfotball som utviklingsansvarlig og trener. Erik tar også et årsstudium i idrettspsykologi og han er trener for kretslag i NFF Indre Østland.