Hjem NTG Geilo Skiskyting
Et fantastisk skolemiljø og all den gode tilretteleggingen for både skole og trening ga meg en god opplevelse og et flott utgangspunkt for utvikling og læring.
Liv Grete Skjelbreid

NTG Geilo: Skiskyting

Skoleåret 2020/21 er det 32 elever på NTG Skiskyting
Gode treningsmuligheter rett utenfor døra
Tett oppfølging av trenere
30 - 40 samlingsdøgn per år
Ole Einare Bjørndalen og Liv Grete Skjelbreid Poiree er tidligere elever ved NTG Geilo

Trenere

Dag Bjørndalen

Trener

Dag Bjørndalen er fra Simostranda og er tidligere elitelandslagsutøver. Dag har mye erfaring fra worldcup sirkuset og vet hva som skal til for å nå helt opp. Dag er utdannet tømrer og har tatt trener 4 kurs i fra NSSF. Dag startet som trener på NTG Geilo i 2008. Dag har svært gode praktiske egenskaper og er nok den av trenerne som kan mest om våpen og våpentilpasning. Dag er gift og har to barn som er aktive skiskyttere.

Ingvild Aafedt Flatland

Trener

Ingvild kommer fra Vik i Sogn. Har tidligere vært elev på NTG Geilo i tidsrommet 2001-2003 og drevet med skiskyting på nasjonalt nivå fram til hun var 21 år. Etter det gikk hun 3 år på langrenn i USA på Utah Skiteam samtidig som hun tok Bachelorgrad i Exercise and Sport Science ved University of Utah. Tok videre Mastergrad i Coaching Wellness i Exercise Science. Har jobbet 4 år som personleg trener på Mykjemeir. Har familie på 4 og er glad i fjell og natur.

Øyvind Olstad

Sportssjef Langrenn/Skiskyting

Øyvind begynte som trener ved NTG Geilo i 2008. Øyvind har nå en administrativ rolle, og det overordnede ansvaret for langrenn og skiskyting. Han er fortsatt aktiv på trenerfronten som teknikkansvarlig for 2. og 3.klasse langrenn. Øyvind har tatt trenerstudiet med fordypning i Langrenn ved NIH, samt topptrener 2 ved NTNU/OLT. Utenom jobb er Øyvind sammen med familie, eller sine 2 stående fuglehunder på jakt etter ryper.

Espen Nordby Andersen

Trener

Espen er tidligere skiskytter og kommer fra Larvik. Espen er gift, har tre barn og er bosatt på Geilo. Espen har tidligere vært elev ved NTG Geilo og har erfaring som trener fra NTG Lillehammer, Norges Skiskytterforbund(junior og elite herrer). Har også jobbet som daglig leder i Geilo Idrettslag. Har utdanning innenfor idrett og samfunnsplanlegging, NSSF og NSF trener 4 og topptrener 2. Er lidenskapelig opptatt av traktor, sau og geit.Driver gårdsbruk på si. Jakt og fiske er også en interesse.