Hjem NTG Geilo Langrenn
Gi alt. Alltid.
Kasper Herland

NTG Geilo: Langrenn

Gode treningsmuligheter rett utenfor døra
Tett oppfølging fra trenere
Vi er i dag ca. 30 elever på avdelingen
Vi samarbeider med Buskerud skikrets og Norges Skiforbund
Thomas Helland Larsen, Andrew Young, Thomas Bucher og Gjøran Tefre er noen av våre tidligere elever
Elevene våre har vunnet utallige internasjonale medaljer, blant annet under YOG, Junior-VM og EYOF

Trenere

Øyvind Olstad

Sportssjef Langrenn/Skiskyting

Øyvind kommer fra Lillehammer og har tidligere drevet med Langrenn på nasjonalt nivå. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2008. Øyvind har nå en administrativ rolle, og det overordnede ansvaret langrenn og skiskyting. Han er fortsatt aktiv på trenerfronten som teknikkansvarlig for 2. og 3.klasse. Øyvind har tatt trenerstudiet med fordypning i Langrenn ved NIH, samt topptrener 2 ved NTNU/OLT. Utenom jobb er Øyvind sammen med familie, eller sine 2 stående fuglehunder på jakt etter ryper.

Kasper Kjeldsen

Trener

Kasper kommer fra Vang I Valdres og har tidligere vært elev ved NTG Geilo. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2016. Kasper har en mastergrad i Coaching og psykologi fra NIH, der han ved siden av studiene var trener for juniorgruppen til Fossum IF i 4 år. Han har også fullført Topptrener 2-utdanningen gjennom NTNU og OLT. Han er glad i lange turer på fjellet, og er heller ikke fremmed for litt engelsk fotball, eller et slag bowling. Kasper spiller fortsatt fotball for toppklubben Vang FK.

Ola Kristoffer Tosterud

Trener

Ola er født i 1993, og kommer fra Feiring. Han har jobbet som hovedtrener for juniorgruppen til Kjelsås IL. Ola er først og fremst odelsgutt, men han har også tatt utdannelse på Høyskolen på Lillehammer og Norges Idrettshøyskole der han sitter igjen med henholdsvis en bachelor i idrettsvitenskap og master i fysisk prestasjonsevne. Som skiløper var Ola aktiv, men slo aldri helt gjennom og fant heller sitt kall i treneryrket. På fritiden er han glad i å fiske, men ikke så god til å få fisk.