Hjem NTG Bærum Sykling
Vi hadde et sterkt treningsfellesskap hvor alle var svært seriøse og jobbet hardt. Lærerne var en del av laget og opplevdes som en støtte når vi i perioder var litt for opptatt av idretten, slik at vi kom oss igjennom.
Mads Kaggestad

NTG Bærum: Sykling

Skoleåret 2020/21 er vi 32 syklister ved NTG Bærum
Sykkel ble egen gren ved NTG i 1993
Vi har idrettstilbud fortrinnsvis til landeveisutøvere
Vi tilbyr et elite-idrettsmiljø som gir det beste utgangspunktet for en internasjonal karriere
Thor Hushovd og Mads Kaggestad er tidligere elever ved NTG Bærum

Trenere

Lars Holm

Hovedtrener Sykkel

Lars har vært ansatt på NTG siden 2012. Han har topptrener 2 utdannelse i tillegg til ledelsesutdanning ved Norges Handelshøyskole. Siden 2005 har han jobbet som trener i Ringerike Sykkelklubb, og har fra 2010-2016 vært sportsdirektør i Team Ringeriks-Kraft. Lars er også trener i Uno-X Development Team.

Gunnar Disch

Trener

Gunnar har jobbet på NTG siden 2017. Siden 2010 har han vært trener i Bærum og omegn sykkelklubb. Han er utdannet helse og treningsfysiolog fra høgskolen i Lillehammer. Gunnar er også ferdig utdannet topptrener 1 på NIH/Olympiatoppen.

Max Emil Kørner

Trener

Max Emil er ansatt som trener fra høsten 2018. Max avsluttet sin aktive karriere samme høst og syklet de siste årene for det Belgiske laget T.Palm-Pole Continental. Max er også ansatt som leder av Dare Bikes Development Team, som skal utvikle norske klatretalent fra sesongen 2019.

Tom Pedersen

Koordinator

Tom har jobbet på NTG siden 2006. Han var en aktiv landeveissyklist på 70- og 80-tallet, og har en rekke toppresultater både nasjonalt og internasjonalt. I en årrekke var Tom en viktig del av Glåmdal Sykkelklubb sitt elitelag. I 1983 var han på lagtempolaget som tok VM-bronse. De siste 25 årene har Tom vært trener for en rekke norske syklister, både terreng og landevei. Han er i dag koordinator for sykkel ved NTG Bærum, NTG Lillehammer og NTG Kongsvinger.