Hjem NTG Bærum Håndball
NTG har ett fint miljø der du kan kombinere skole og 100% satsing perfekt! Godt miljø i klassen og du får hjelp med å legge alt til rette for at du skal bli best mulig i idretten din.
Sander Sagosen

NTG Bærum: Håndball

For skoleåret 2020/21 er det 17 elever i 1. klasse, 17 elever i 2. klasse, og 23 elever i 3. klasse.
Håndball har vært ved NTG-Bærum siden oppstarten i 1993
NTG Håndball Bærum legger vekt på individuell utvikling
Vi jobber langsiktig for å forberede spilleren til et høyere seniornivå
Trenerteam med 4 trenere og tidligere elev Kristian Kjelling som sportssjef
Sander Sagosen, Henny Reistad og Karoline Dyhre Breivang har vært elever ved NTG-Bærum

Trenere

Kristian Kjelling

Hovedtrener Håndball

Kristian er hovedtrener for håndball avdelingen Bærum. Han er for tiden trener for Drammen HK elitelag. Kristian har en lang erfaring som spiller bak seg. Han har vært proff i Spania og Danmark i 14 år og har flere år på landslaget å se tilbake på.

Vegard Saua

Hovedansvar jenter

Vegard har jobbet på NTG siden 2013. I årene 2011-2013 jobbet han på NTG-U. For tiden er han trener i Haslum damer 1.div. Siden 2000 har han trent ulike lag som Njård (junior, 1.div og elite damer) og Ullern (junior, 2. og 3. div). 1998-2008 spilte Vegard selv håndball i 1.div og elite som endte med en bronsjemedalje i eliteserien med Vestli IL. Etter en del skader valgte han etter dette å satse på en trenerkarriere. Vegard har en trener 3 utdannelse fra Norges Håndballforbund.

Ole Jacob Borch

Hovedansvar gutter

Ole Jacob har spilt flere sesonger i Eliteserien og 1 div. Han har vært trener i ROS IL i flere år tross sin unge alder. Han trener i dag ROS 03 lag.

Guro Kristine Raastad

Fysisk trener