Hjem NTG Bærum Håndball
Man får mulighet til å bli god i idretten sin, samt gode muligheter til å få artium på normert tid.
Karoline Dyhre Breivang

NTG Bærum: Håndball

For skoleåret 2019/20 er det 18 elever i 1. klasse, 20 elever i 2. klasse, og 18 elever i 3. klasse.
Håndball har vært ved NTG-Bærum siden oppstarten i 1993
NTG Håndball Bærum legger vekt på individuell utvikling
Vi jobber langsiktig for å forberede spilleren til et høyere seniornivå
Trenerteam med 7 trenere og tidligere elev Kristian Kjelling som sportssjef
Sander Sagosen, Henny Reistad og Karoline Dyhre Breivang har vært elever ved NTG-Bærum

Trenere

Kristian Kjelling

Hovedtrener Håndball

Kristian er hovedtrener for håndball avdelingen Bærum. Han er for tiden trener for Drammen HK elitelag. Kristian har en lang erfaring som spiller bak seg. Han har vært proff i Spania og Danmark i 14 år og har flere år på landslaget å se tilbake på.

Vegard Saua

Hovedansvar jenter

Vegard har jobbet på NTG siden 2013. I årene 2011-2013 jobbet han på NTG-U. For tiden er han trener i Haslum damer 1.div. Siden 2000 har han trent ulike lag som Njård (junior, 1.div og elite damer) og Ullern (junior, 2. og 3. div). 1998-2008 spilte Vegard selv håndball i 1.div og elite som endte med en bronsjemedalje i eliteserien med Vestli IL. Etter en del skader valgte han etter dette å satse på en trenerkarriere. Vegard har en trener 3 utdannelse fra Norges Håndballforbund.

Sindre Walstad

Keepertrener

Sindre har lang erfaring fra landslag og proffspill både i inn og utlandet. Han er ansvarlig for keeperne på yngrelandslag på guttesiden. Med stor erfaring og masse entusiasme gjennom Sindre tilbyr NTG håndball en unik mulighet for keepere som vil utvikle seg.

Marko Bontenbal

Fysisk trener

Marko Bontenbal har erfaring fra fysisk trening med eliteutøvere i flere idretter, men har seneste årene jobbet mest med håndballspillere. Han har utdannelse fra idrettshøgskole i Aalborg samt flere relevante kurs inn mot toppidrett. Marko var fysisk trener til Aalborg Elitelag før han tok turen til Norge. Ellers har også Marko tilbrakt 8 år i tjeneste hos det danske forsvaret.

Aksel Horgen

Trener jenter

Aksel Horgen trener Aker jenter 18. Han er selv aktiv spiller i Eliteserien for Drammen HK. Han ble kåret til å årets spiller i Eliteserien i sesongen 2018/19. Han har også fler yngre landskamper på CV`n.

Ole Jacob Borch

Hovedansvar gutter

Ole Jacob har spilt flere sesonger i Eliteserien og 1 div. Han har vært trener i ROS IL i flere år tross sin unge alder. Han trener i dag ROS 03 lag.

Sten Stockfleth

Trener gutter

Sten er trener for Haslum HK sitt elitelag. Han har flere år trent yngre lag i Haslum IL.