Jeg hadde tre fantastiske år på NTG, hvor jeg utviklet golfen min og samtidig kom meg fint i gjennom skolen selv om jeg var mye borte på turneringer og samlinger året rundt. NTG legger veldig godt til rette for kombinasjonen av skole og idrett. Jeg syntes også det var veldig bra at vi dro på samling til USA hvor vi fikk besøke ulike universiteter og se hvordan det er å være collegegolfer. Jeg spiller collegegolf nå, og tiden på NTG forberedte meg veldig bra for livet som collegespiller.
Markus Braadlie

NTG Bærum: Golf

Vi er i skoleåret 2020/2021 10 golf elever på NTG i Bærum. NTG er en viktig brikke i Norges Golfforbunds langtidsplan, NGF, der målet er å utvikle norske golfere til et høyt internasjonalt nivå i fremtiden.

Trenere

Christer Bengtsson Herou

Sportsjef Golf

Christer har jobbet på NTG siden 2002. Han har PGA´s Høyere Trenerutdannelse fra Sverige i tillegg til topptrener 1 og 2 fra Olympiatoppen. Han har jobbet 6 år som PGA pro i Sverige, Østerrike og Norge. I tillegg til dette har han en bachelor i Idrettspedagogikk fra Umeå Universitet i Sverige. Christer har spilt collegegolf og deltatt på minitourer i Sverige.

Peter Kaensche

Resurstrener

Peter Kaensche har en lang golfkarriere og har mye erfaring fra spill på forsjellige tourer. Peter er nå tilbake på NTG der han en gang selv gikk som elev. Peter vil være en bra resurs som komme med mange innspill ved de daglige treningene og på samlinger.