Hjem NTG Bærum Fotball
NTG var helt avgjørende for at jeg klarte å satse 100% på fotballen, samtidig som jeg også fikk fullført VGS. Jeg fikk tilrettelagt undervisning og eksamener som gjorde at jeg kunne reise bort på samlinger uten at det gikk utover skolen.
Emilie Haavi

NTG Bærum: Fotball

Topp kvalifiserte trenere på store stillinger med god blanding av real- og formell kompetanse
Èn til to samlinger i året til utlandet med gode og spennende kamper
Tett og godt klubbsamarbeid med Stabæk, ØHIL, LYN og Bærum SK
Gode klasser, godt læringsmiljø og svært gode resultater på skole de siste årene
Individuell og helhetlig oppfølging (dokumenter, tester, spillersamtaler og utviklingsmål)

Trenere

Svein Roger Pettersen

Trener guttegruppa

Svein Roger startet på NTG i 2006 som trener for Lyn/NTG. Etter noen år i Lyn var han i 2011 tilbake igjen på NTG. Han har en mastergrad fra NIH i trenerrollen fotball. Ellers har han en lektorutdanning fra NIH og UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Svein Roger har trenererfaring fra Lyn som toppspillerutvikler og som assistenttrener i Tippeligaen og i 1.div. Han har også vært hovedtrener for Mercantile og Asker, og vært trenerkoordinator og utviklingsansvarlig for Asker og Heggedal IL.

Trond Andersen

Trener guttegruppa

Trond har jobbet på NTG siden 2013. Han er utdannet UEFA B trener. Han jobber som spillerutvikler for guttegruppa og trener i tillegg G14-laget til Bærum SK. Han har tidligere erfaring som trener i Lyn FK, der han har trent både junior og A-laget. Trond har også en lang karriere bak seg som fotballspiller. Han har spilt 38 kamper for A-landslaget, og for toppserieklubber i Norge, England og Danmark.

Fredrik Bekkelund

Trener Stabæk

Fredrik har jobbet på NTG siden 2013. I 2005-2009 studerte han trener rollen ved Norges Idrettshøyskole. Han har siden 2009 jobbet i Stabæk Fotball hvor han har trent både G14, G15 og G16. I tillegg har han trent Fossum sitt A-lag. Fredrik har også en fortid som spiller. I perioden 1998-2002 spilte han på Stabæk. I tillegg har han spilt på Helset, Fossum, Ørn Horten og Odense Kameratene.

Ingvild Stensland

Trener jenter

Ingvild er utdannet fysisk trener og har UEFA B-lisens. Hun jobber også som toppspillerutvikler i Stabæk og som fysisk trener på Harestua Medisinske Senter. Ingvild har spilt 146 A-landskamper, deltatt i OL, VM og EM (vunnet to EM-sølv og en bronse), og hun har spilt som proff i Kopparberg Gøteborg og Lyon. Meritter: Norsk seriemester i 2002, 2005, 2012 og 2013. NM-gull i 2012 og 2013. Svensk cupmester 2011. Fransk seriemester i 2009, 2010 og 2011. Champions League mester med Lyon i 2011.

Jens Petter Berg

Trener jenter

Jens Petter Berg har lang tid bak seg som trener for ulike lag, deriblant Stabæk. Han er utdannet UEFA B og jobber også for Oslo Fotballkrets. Nå er han assistent trener for ØHIL damer Elite i kombinasjon med jobben som trener for NTG jenter.

Bjørn Helge Riise

Trener Stabæk

Bjørn Helge har 35 A-landskamper for Norge. Han har spilt for Standard Liegè, Brussel, Fulham, Sheffield United og Portsmouth i utlandet og for Aalesund, Lillestrøm og Sogndal i Norge. Bjørn Helge har vært trener i LSk og Stabæk. Han er under UEFA A-lisens utdanning.

Marius Rosmæl

Keepertrener

Marius har årsstudium i historie, 60 studiepoeng i idrett og bachelorgrad i trening, coaching og idrettspsykologi fra NIH og har praktisk pedagogisk utdanning. Marius har videre NFF Keepertrener A-lisens/UEFA keeper B-lisens. Han har jobbet i Grorud og han er i tillegg til N TG ansatt i Stabæk

Viggo Strømme

Sportssjef NTG Bærum Fotball

Viggo har UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Han har spilt toppfotball i Start, Lyn og Vålerenga som endte med to bronsemedaljer og et Norgesmesterskap. Viggo har vært trener for Frigg OFK, Lyn G16, Lyn A-lag og NTG/Stabæk og Oslo kretslag sin 2002 og `03 årgang. Han er også utdannet adjunkt med opprykk. Han har skrevet bøkene Best med ball, Fotballmagi og Fotballguiden (sammen med kollegaer fra NTG) i tillegg til en rekke artikler relatert til fotball og argentinsk fotball.