Hjem NTG Bærum Fotball

NTG Bærum: Fotball

NTG Fotball i Bærum legger til rette for at jenter og gutter kan kombinere skole og fotball på høyt nivå. Vår utviklingsmodell og metodikk er hele tiden tuftet på kunnskap, forskning og egne erfaringer. Vi tar hvert år inn ca. 28-30 nye fotballelever. Les mer om reglement og inntakprosessen under.

Viktig informasjon vedrørende inntak til NTG Fotball for skoleåret 2019/2020

Viktig informasjon vedrørende inntak til NTG Fotball for skoleåret 2019/2020

Les mer om inntaket her

Tidligere spillere fra NTG Fotball i Bærum

Tidligere spillere med toppfotballspill fra NTG Fotball i Bærum

Les mer om hvem som har gått på NTG Fotball i Bærum

Trenere

Viggo Strømme

Hovedtrener Fotball

Viggo er utdannet trener UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Han har en karriere i Start, Lyn og Vålerenga bak seg som endte med to bronsemedaljer og et Norgesmesterskap. Viggo har vært trener for Frigg OFK, Lyn G16, Lyn A-lag (sammen med Drillo) og Oslo kretslag sin 2002 årgang. Han er også utdannet adjunkt med opprykk i fagene sosiologi, psykologi, pedagogikk og markedskommunikasjon. I tillegg har han skrevet bøkene Fotballmagi og Fotballguiden (sammen med kollegaer fra NTG).

Jon Knudsen

Trener/Keepertrener Fotball

Jon har jobbet på NTG siden 2013. Han er utdannet UEFA B-trener og UEFA-A keepertrener, og har tidligere vært trener for Strømmen, LSK Kvinner og U23. I tillegg er han medeier og sportslig ansvarlig for Oslo Keeperskole. Jon er tidligere toppkeeper med erfaring fra Stabæk, Midtjylland, LSK, Strømsgodset, Fredrikstad, Kongsvinger, Skjetten og Leirsund IL. I tillegg har han 20 A-landskamper og 22 aldersbestemte. Meritter: Seriemester 2008, seriesølv 2007, seriebronse 2003 og 2009, Cupfinale 2008.

Svein Roger Pettersen

Spillerutvikler NTG-guttegruppa

Svein Roger startet på NTG i 2006 som trener for Lyn/NTG. Etter noen år i Lyn var han i 2011 tilbake igjen på NTG. Han har en mastergrad fra NIH i trenerrollen fotball. Ellers har han en lektorutdanning fra NIH og UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Svein Roger har trenererfaring fra Lyn som toppspillerutvikler og som assistenttrener i Tippeligaen og i 1.div. Han har også vært hovedtrener for Mercantile og Asker, og vært trenerkoordinator og utviklingsansvarlig for Asker og Heggedal IL.

Trond Andersen

Spillerutvikler gutter

Trond har jobbet på NTG siden 2013. Han er utdannet UEFA B trener. Han jobber som spillerutvikler for guttegruppa og trener i tillegg G14-laget til Bærum SK. Han har tidligere erfaring som trener i Lyn FK, der han har trent både junior og A-laget. Trond har også en lang karriere bak seg som fotballspiller. Han har spilt 38 kamper for A-landslaget, og for toppserieklubber i Norge, England og Danmark.

Fredrik Bekkelund

Spillerutvikler Stabæk

Fredrik har jobbet på NTG siden 2013. I 2005-2009 studerte han trener rollen ved Norges Idrettshøyskole. Han har siden 2009 jobbet i Stabæk Fotball hvor han har trent både G14, G15 og G16. I tillegg har han trent Fossum sitt A-lag. Fredrik har også en fortid som spiller. I perioden 1998-2002 spilte han på Stabæk. I tillegg har han spilt på Helset, Fossum, Ørn Horten og Odense Kameratene.

Ingvild Stensland

Jentetrener

Ingvild er utdannet fysisk trener og har UEFA B-lisens. Hun jobber også som toppspillerutvikler i Stabæk og som fysisk trener på Harestua Medisinske Senter. Ingvild har spilt 146 A-landskamper, deltatt i OL, VM og EM (vunnet to EM-sølv og en bronse), og hun har spilt som proff i Kopparberg Gøteborg og Lyon. Meritter: Norsk seriemester i 2002, 2005, 2012 og 2013. NM-gull i 2012 og 2013. Svensk cupmester 2011. Fransk seriemester i 2009, 2010 og 2011. Champions League mester med Lyon i 2011.

Gaute Larsen

Trener Stabæk gutter

Gaute er utdannet trener UEFA PRO-Lisens fra Norges Fotballforbund. Han har lang erfaring med å trene lag og utvikle spillere i toppklubber, og har blant annet trent A-laget til Ullern, Bærum, Stabæk, Odd Grenland, Asker og Bryne. I tillegg til jobben på NTG er Gaute ansatt som teknisk direktør i utviklingsavdelingen i Stabæk.