Hjem Nyansatte lærere NTG Bodø

Nyansatte lærere NTG Bodø

NTG Bodø har ansatt nye lærere for skoleåret 2019/2020. Her blir du bedre kjent med seks av dem.

Oppe fra venstre: Tom Roar Knutli, Kaia Horsberg Hagen, Senja Celius
Nede fra venstre: Ingvill Kalvik, Katarina Steigen, Ruben Imingen

Tom Roar Knutli (27) Tom er utdannet faglærer i idrett med tilleggsutdanning i engelsk, historie og friluftsliv. I dag er han hovedtrener i Bodø Atletklubb, og har tidligere vært sportsdirektør for elitelaget til Trondhjems Velocipedklub. Som utøver har Tom bakgrunn fra landeveissykling og styrkeløft. 

 

Kaia Horsberg Hagen(26) Kaja er utdannet grunnskolelærer i fagene fagene matematikk, KRLE, friluftsliv og idrett. Hun har også tatt ett semester ved Hawaii Pacific University, hvor hun studerte engelsk og kunst. Kaja er aktiv innen klatring, svømming og friluftsliv og har også bakgrunn fra fotball, svømming og dans.

 

Senja Celius (26) Senja er utdannet lektor og har skrevet master i tilpasset opplæring med fordypning i matematikkdidaktikk, og fokus på gode tilbakemeldinger. Hun har tidligere jobbet som matematikklærer på Bodø vgs. Senja er interessert i friluftsliv, fjellturer og opplevelser i naturen. 


Ingvill Kalvik (40) Ingvill har jobbet som lektor ved Bodø vgs siden 2007. Hun har Bachelor i Historie med tilleggsfag som medisin grunnfag og psykologi grunnfag, Diplom i Hotell og reiselivsledelse (2 år) fra Sydney og en Master of Science i Hotell og reiselivsledelse fra Stavanger og Southern Cross (Australia). Ingvill har jobbet som pilatesinstruktør siden 2009 og er sertifisert som NLP Master practitioner fra NOCNA, Oslo.

 

Katarina Steigen (25) Katarina er utdannet lektor med utdanning i norsk, kroppsøving og kunst & håndverk, og har skrevet en master i tilpassa opplæring. Hun har jobbet i fem år på treningsstudio og har vært fast spinnings- og bodybalance instruktør. Hun har også tatt sertifisering i PT trainee gjennom Stamina Academy og har vært aktiv danser siden barneskolen. Katarina har ellers vært gjennom et bredt spekter av ulike idretter. 

 

Ruben Notkevich Imingen (32) Ruben er utdannet faglærer i idrett og kroppsøving og studerer nå matematikk 5-10. Han har bakgrunn som profesjonell fotballspiller i FK Bodø/Glimt fra 2005 til 2017. Ruben har flere års erfaring som kaptein for A-laget til Bodø/Glimt og for det norske U21-landslaget. Han har også drevet med aktiv dans og ski i ungdomsalder.