Hjem Geir Daniel Larsen (45) ny sportssjef ved NTG Bodø håndball
Foto:

Geir Daniel Larsen (45) ny sportssjef ved NTG Bodø håndball

Narvikværingen har bak seg et langt idrettsliv og har vært innom de fleste ledd i håndballen. Som spiller har Larsen kamper på A-landslag, mange år i eliteserie i Norge og seks år i utlandet som proff i Frankrike og Danmark.

Var nye sportssjef har også tidligere vært hovedtrener for BHK i eliteserien, ungdomslandslag og yngre lag i BHK. De siste årene har han jobbet fulltid med klubb- og trenerutvikling i Norges Håndballforbund.

Vi er glad for å ha Geir Daniel med på laget. Han starter i jobben 1. august og er dermed først klar til skolestarten i høst. NTG jobber nå videre med å styrke trenerstaben på håndballinja, og kommer tilbake med mer informasjon når dette er på plass. 

Sebastian Steffens, som har vært hovedtrener ved NTG Bodø de to første årene, flytter sørover for å overta Stord HK sin jentesatsing. Han blir hovedtrener for damelaget og ansvarlig for spillerutviklingen i en klubb som satser hardt.

Vi takker Sebastian for den formidable innsatsen han har lagt ned ved NTG, den har vært helt uvurderlig for skolen vår. Vi er mange som vil savne ham i gangene på Aspmyra og på parketten i Bodøhallen.

Les også saken i Avisa Nordland her: https://www.an.no/ny-jobb-for-...