Hjem Tidligere fotballspiller Marianne med to gullmedaljer i Taek-won-do

Tidligere fotballspiller Marianne med to gullmedaljer i Taek-won-do

Det er ikke alltid at ting går som man ønsker. Marianne Sanderud startet på NTG som en lovende fotballspiller, men har grunnet store problemer med leggene, knapt hatt på seg fotballskoene i løpet av sine to første år på skolen.

Dette har ikke hindret Marianne. Hver uke har hun stilt forberedt til alternativ trening, hvor hun har gått inn med maksimalt fokus og intensitet. Men leggene har dessverre hindret henne å komme tilbake på fotballbanen. I høst måtte hun legge fotballskoene på hylla. 

Dette stoppet fortsatt ikke Marianne. Hun er en utøver som er ekstremt god på å sette målsetninger. Hun planlegger og gjennomfører treningshverdagen ut fra målene hun setter seg. Når hun la fotballskoene på hylla, hadde hun allerede 2-3 idretter klare til å teste ut, som hun trodde leggene kunne takle belastningen av.

En av idrettene var Taek-won-do. Forrige onsdag graderte hun til gult belte. På lørdag dro hun på et vennskapsstevne på Kolbotn. Hun konkurrerte i firevending med slag og blokk. Det endte med gullmedalje. Egentlig var hun ferdig for dagen, men treneren spurte om hun kunne delta i frisparring-konkurransen også (Taek-won-do-kamp). 

Hennes første kamp noensinne endte med seier. Hun gikk videre til finalen, som hun også vant. Det endte med to av to gull i hennes klasse. Vi er ekstremt stolte over å ha Marianne som elev, og støtter henne på veien mot hennes mål. Hennes arbeidsinnsats på skole og idrett, til tross for store skadeproblemer, er et prakteksempel på hvordan man kan takle motgang.