Hjem Vil du være med å videreutvikle verdens beste ungdomsskole for idrettsutøvere?
Foto: NTG

Vil du være med å videreutvikle verdens beste ungdomsskole for idrettsutøvere?

NTG-U Bærum er på jakt etter to lærere/trenere i 100 % stilling.

Den ene stillingen gjelder for lærer med undervisningskompetanse i realfag (matematikk og naturfag), men må også kunne ta KRLE i tillegg til treninger. 

Den andre stillingen vil halvparten av stillingen være som sosiallærer med ansvar for elevråd, MOT (vi er en MOT-skole) og det sosialpedagogiske arbeidet på skolen. Trening og noe annen undervisning må påregnes. 

Hos oss på NTG-U Bærum får du ta del i et meget godt og inkluderende fellesskap.  Du vil jobbe sammen med medarbeidere som er dedikerte til jobben sin, og som tar elevens utvikling innenfor idrett og skole alvorlig. Et kollegium som samarbeider godt, og som ønsker samarbeid - vi jobber i team/trinn. Det er høyt tempo og aktivitetsnivå, og vi har motiverte og talentfulle elever. Våre ansatte er medlemmer i Statens pensjonskasse. 

NTG-U Bærum sine lærere får treningstøy og sin egen MAC. Kurs og videreutdanning er viktig, både for deg og skolen. Vi ønsker faglig sterke og oppdaterte trenere/lærere.  Det er kort vei fra ord til handling. 

Tiltredelse 01.01.2019.  

Arbeidsoppgaver

Du vil ha undervisning i de fagene du har kompetanse i. Du vil planlegge din egen undervisning og gjennomføre denne. Dette gjør du i samarbeid med de andre trenere/lærerne på trinnet. Du har treningsøkter med elevene hver dag. 

Kvalifikasjoner 

Du må kunne samarbeide og være åpen for nye ting og måter å gjennomføre undervisningen på. Vi er en digital skole, så erfaring med eller ønske om pedagogisk bruk av IKT, tar vi som en selvfølge.

Vi trenger trenere/lærere med godkjent pedagogisk utdanning og undervisningskompetanse etter gjeldende regler. Du må også ha en trener- eller idrettsbakgrunn. 

Utdannelse

Utdannelsen må kvalifisere til krav i opplæringsloven §10-1 og i forskrift til opplæringsloven §14-3. Da alle våre lærere også er trenere, må du ha relevant idrettsbakgrunn eller trenerkompetanse.

Personlige egenskaper

  • Relasjonsskaper
  • Godt humør
  • Ønske om å bidra
  • Være inkluderende og imøtekommende
  • Ha meninger om gjennomføring av jobben på best mulig måte
  • Stor arbeidskapasitet 

Virker dette spennende og interessant for deg, ta kontakt med rektor John-Inge Strømsnes eller idrettskoordinator Tormod Sandvei: john-inge.stromsnes@ntg.no, mobil 916 65 128 eller tormod.sandvei@ntg.no, mobil 414 81 010. 

Søknad og CV sendes innen søknadsfristen 22. oktober 2018 til John-Inge Strømsnes og Tormod Sandvei.