Hjem "Verdens beste idrettsfolk"

"Verdens beste idrettsfolk"

NTG har gjennom en årrekke bidratt til at nordmenn kan glede seg over fremragende idrettsprestasjoner.

I Dagbladet kunne man 4. januar lese at nordmenn er ranket som "Verdens beste idrettsfolk" der idrettsprestasjoner er vurdert opp mot antall innbyggere. Norge er oppe på en 12. plass på totallista foran ellers sterke sportsnasjoner som Nederland, Sveits, Brasil, Spania, Østerrike og Polen (http://bit.ly/2r90H0O). 

NTG sin rolle

NTG har en viktig rolle i det norske idrettseventyret. "Gullfabrikken" som mange liker å kalle oss, har vunnet 51 medaljer i OL og 166 medaljer i VM. Legger man til World Cup og Junior VM, er det langt over 1.200 topp 3 plasseringer som NTG sine utøvere har tatt.

NTG blir større og bedre!

Det er litt mer enn 1.200 elever på NTGs ungdoms- og videregående skoler. De videregående utøverne konkurrerer blant 26 idretter. Det er litt over 200 ansatte som sørger for at våre strålende idrettsungdom får de beste vilkårene og forutsetningene for å kombinere idrett og utdanning.

I 2017 startet vi ungdomsskole på Lillehammer og skolen flyttet inn i et topp moderne bygg. I 2018 vil vi oppleve at også NTG Tromsø åpner ungdomsskole. NTG Bærum bygger ut skolen, og vil kunne tilby helhetlig oppfølging etter den unike NTG-modellen vi er så stolt av, til enda flere idrettsungdom. Til høsten åpner NTG Bodø ny ungdom- og videregående skole. Da har NTG skoler i Tromsø, Bodø, Kongsvinger, Geilo, Lillehammer og Bærum. 

Godt nytt år til lærere, trenere, administrasjonsansatte, elever og ikke minst foreldre og sponsorer for det enorme arbeidet og bidraget alle legger ned for de gode resultatene.

NTG går inn i 2018 med høye kneløft!

 

Mvh.

Trond Evald Hansen
Styreleder
NTG Stiftelsen