Hjem Informasjonssamling 28. januar 2019
Foto: Johnny Møller

Informasjonssamling 28. januar 2019

Er du jente og født i år 2003 og interessert i å utvikle deg som håndballspiller? Ønsker du en hverdag med mye trening og ferdighetsutvikling? Ønsker du trenere som følger opp din utvikling hver dag?

Da anbefaler vi deg absolutt å sjekke ut hva det er vi har å tilby til en ambisiøs håndballspiller!


Meld deg på til Informasjonssamling mandag 28.01.2019, 0830 – 1600 på Lillehammer!

Selv om det er en liten stund til dere 10. klassinger skal velge studiested for videregående opplæring, ønsker vi å sette i gang prosessen med informasjon og inntak hos oss på NTG Håndball Lillehammer. Vi gjør oppmerksom på at det også kan tas inn elever i VG2 og VG3 om det blir ledige plasser.

Hvis du er en av de jentene som ønsker en mer aktiv hverdag enn normalt, og du har ambisjoner innen håndballen, kan vi definitivt være stedet for deg. Du vil daglig få tett oppfølging av trenere, hos oss trener du oftere enn på mange andre skoler, i tillegg skiller vi oss ut ved at vi har heltidsansatte trenere. Derfor er muligheten for å utvikle deg som håndballspiller, idrettsutøver og menneske stor hos oss! Du får også muligheten til å studere på en skole som har eksamenskarakterer over landssnittet og som blir fremhevet for sitt arbeid med vurdering for læring og fremovermeldinger!

Det vil bli gjennomført trening med trenerne ved håndballavdelingen og et informasjonsmøte om skolen og håndballavdelingen med elever og foreldre/foresatte denne dagen. Nærmere informasjon og program for dagen får alle påmeldte i midten av januar 2019. Hvis du kommer langveis fra kan vi anbefale god og rimelig overnatting, f. eks ved Birkebeineren hotell - Hotel and apartments. Si fra ved booking at dere skal på infosamling ved NTG, da vil dere få en avtalt rabatt 😊

Påmelding gjøres pr e-post til joha@ntg.no Opplys navn på deltager, nåværende bosted, posisjon(er) på banen, mobil nr samt e-postadressen dere ønsker å få tilsendt program for informasjonsdagen og annen informasjon på.  Vi ønsker også å vite hvor mange personer dere forventer å komme denne dagen (Elev + foresatt(e)).

 

Ønsker du mer informasjon, kontakt:

Jørgen Smistad Hansen                                               Atle Haugen
Hovedtrener Håndball                                                Trener Håndball
Mob: 404 16 550                                                        Mob: 919 01 885