Hjem UB kvinnekamp -Av jenter for jenter-

UB kvinnekamp -Av jenter for jenter-

Vi er 4 jenter på NTG Tromsø som har gått sammen om å danne ungdomsbedriften "UB kvinnekamp" i faget Entreprenørskap. Alle spiller fotball på TIL sitt damelag.

Vi i "UB kvinnekamp" startet med ideen om å aktivisere barn. Vi utviklet ideen fordi vi ønsket et tilbud kun for jenter, da vi syns dette har manglet i Tromsø før. Vi valgte å arrangere en fotballskole for jenter av jenter. Dette fordi vi ville danne en arena for jenter og ikke la de stå i skyggen av guttene. Vi fant fort ut at det var stor etterspørsel etter dette. Påmeldingene tikket inn og etter 67 påmeldte ble vi nødt til å stoppe påmeldingen da vi ikke hadde kapasitet til flere. Som markedsføring har vi benyttet oss av Facebook, e-mail og ringt rundt til trenerne på lokale fotballag. Vi har hatt litt konkurranser på Facebook. 

Når det kommer til selve utførelsen, delte vi gruppene i 4 slik at alle tok en gruppe hver og vi fikk med oss noen jenter fra "TIL damer" til å hjelpe oss. Foreldrene våre stilte også opp i kiosken. Vi fikk også med oss mange gode sponsorer. Sparebanken Nord-Norge bidro med t-skjorter, Coop Marked bidro med mat og drikke, Fagtrykk AS ga oss en god avtale for trykk og medaljer, og TIL lot oss låne Alfheim mot at vi ga en andel av våre inntekter til "TIL damer". 

Gjennomføringa gikk som planlagt og fotballskolen gikk over all forventning!