Hjem Team Rekrutt
Foto:

Team Rekrutt

Team Rekrutt er et tilbud til utøvere som går i 9. og 10.klasse. Målet er å forberede utøverne for juniortiden og det å eventuelt skulle starte på NTG Geilo.

Foto: Jørgen Lippert

Vi fortsetter suksessen med NTG Geilo Team Rekrutt også neste år. Dette har vi arrangert med stor suksess siden 2011. Flere har prøvd å kopiere opplegget, men originalen skal fortsatt være best. Langrennsløpere født i 2005/2006 inviteres til å søke om å bli med på to samlinger på Geilo.

Formålet med Team Rekrutt er å gi utøverne ett innblikk i hva som venter som junior, teoretisk kunnskap innenfor ernæring, treningsplanlegging og hvilke krav som stilles. I tillegg vil vi gi utøverne treningssamlinger med høy kvalitet og en unik mulighet til å bli bedre kjent med skole og idrettstilbudet vårt.

Det vil være 2 samlinger på Geilo og man kan være med på alle eller enkelte samlinger.

Denne sesongen skal det gjennomføres 2 helgesamlinger (fre-søn). Første samling går av stabelen 4.-6. september, mens siste samling er fra 13.-15. november.

På den siste samlingen vil det være mulig å delta på ordinær NTG samling fra 11.-13. november. Den helgesamlingen vil vi også avholde et møte der foreldre er invitert, med informasjon om tilbudet på NTG Geilo. Foreldre kan bestille overnatting direkte til Bardøla helgen 13.-15.november.

I tillegg arrangeres det SKIsport sommerskiskole på Geilo som det er verdt å ta en nærmere titt på. Samlingen i august avsluttes med sprintrenn på rulleski.

https://skisport.no/skisport-sommer-grand-prix-2020/


Søknadsprosessen

Søknad fylles ut elektronisk her innen 1.5.2020.

Praktiske spørsmål rundt søknadsprossesen rettes til olstad@ntg.no

Har du ytterligere spørsmål om Team Rekrutt ta kontakt med Kasper Kjeldsen, Kasper.Kjeldsen@ntg.no , mobil 95765016.

Kostnader

  • Prisen pr samling er kr,- 1950 og inkluderer overnatting med full pensjon, oppfølgning fra trener på samlingene og 4 kvalitetsrike økter.
  • De som deltar på begge samlingene får i tillegg en Swix overtrekksjakke, super og tights.