Hjem Team Rekrutt
Foto:

Team Rekrutt

Team Rekrutt er et tilbud til utøvere som går i 9. og 10.klasse. Målet er å forberede utøverne for juniortiden og det å eventuelt skulle starte på NTG Geilo.

Foto: Jørgen Lippert

Vi fortsetter suksessen med NTG Geilo Team Rekrutt også neste år. Dette har vi arrangert med stor suksess siden 2011. Flere har prøvd å kopiere opplegget, men originalen skal fortsatt være best. Langrennsløpere født i 2006/2007 inviteres til å søke om å bli med på to samlinger på Geilo.

Formålet med Team Rekrutt er å gi utøverne ett innblikk i hva som venter som junior, teoretisk kunnskap innenfor ernæring, treningsplanlegging og hvilke krav som stilles. I tillegg vil vi gi utøverne treningssamlinger med høy kvalitet og en unik mulighet til å bli bedre kjent med skole og idrettstilbudet vårt.

Det vil være 2 samlinger på Geilo og man kan være med på alle eller enkelte samlinger.

Denne sesongen skal det gjennomføres 2 helgesamlinger (fre-søn). Første samling går av stabelen 20.-22. august mens siste samling er fra 26.-28. november.

I tillegg vil det bli gjennomført en midtukesamling i januar/februar for 2006-modellene. Her vil man være med på ordinær NTG-trening og få en smakebit på livet som NTG-elev. Datoer for denne samlingen kommer når terminlisten for vinteren er klar.

I sommer vil det også bli arrangert SKIsport sommerskiskole på Geilo som det er verdt å ta en nærmere titt på. Samlingen i august avsluttes med sprintrenn på rulleski.

https://www.geilosommergrandprix.no/


Søknadsprosessen

Søknad fylles ut elektronisk HER innen 30.4.2021.

Praktiske spørsmål rundt søknadsprossesen rettes til olstad@ntg.no

Har du ytterligere spørsmål om Team Rekrutt ta kontakt med Kasper Kjeldsen, Kasper.Kjeldsen@ntg.no , mobil 95765016.

Kostnader

  • Prisen pr samling er kr,- 1950 og inkluderer overnatting med full pensjon, oppfølgning fra trener på samlingene og 4 kvalitetsrike økter.
  • De som deltar på begge samlingene får i tillegg en klespakke fra Swix.