Hjem Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Her følger en presentasjon av noen av våre samarbeidspartnere.

Lundin Energy Norway

Lundin startet som et leteselskap og har utviklet seg videre til en erfaren utbygger og driftsoperatør. I dag leter vi ikke bare etter olje og gass. Vi utforsker nye ideer og nye løsninger. Når vi finner det vi søker etter, blir vi litt bedre. Når vi ikke finner det, blir vi litt klokere. Les mer om Lundin Energy Norway her.

NTG og Lundin samarbeider om kompetanseheving og intern og ekstern profilering. NTG tilfører kompetanse fra toppidretten, Lundin tilfører kompetanse fra næringslivet.Vi hjelper hverandre til å utvikle oss videre. NTG holder foredrag, workshoper og events for Lundin om trening. Lundin holder foredrag for NTG-elevene om oljevirksomhet og energiløsninger for framtiden.

Sunn Idrett

Sunn Idrett er et satsingsområde i Norges idrettsforbund som jobber med å formidle kunnskap om kosthold og idrettsernæring og fremme sunne idrettsmiljøer med gode holdninger og verdier knyttet til mat, kropp, helse og prestasjon. Les mer om Sunn Idrett her.

Sunn idrett har verdier som er viktige for NTG. Gjennom årlige foredrag får vi økt kompetansen til ansatte, elever og foresatte om kosthold, idrettsernæring og psykisk helse. Sammen kan vi bidra til å skape sunne idrettsmiljøer hos unge idrettsutøvere.

Antidoping Norge (ADNO)

Stiftelsen Antidoping Norge arbeider for en ren idrett og et dopingfritt samfunn. Dette arbeidet gjøres gjennom informasjon og forebyggende arbeid, dopingkontroller og gjennom aktivt samarbeid internasjonalt. Antidoping Norge initierer også forskning på antidopingrelaterte tema. Les mer om Antidoping Norge her.

Formålet med samarbeidsavtalen er å sikre at elevene ved NTG har kunnskapen og de riktige holdningene om antidoping de behøver som idrettsutøvere. Alle våre elever og trenere gjennomfører e-læringsprogrammet Ren utøver.

Olympiatoppen

Olympiatoppen har det operative ansvar og myndighet til å utvikle norsk toppidrett. Olympiatoppen har det helhetlige ansvaret for resultatene i norsk toppidrett. Olympiatoppen har gjennomføringsansvar for Norges deltakelse i de olympiske leker og Paralympics.Les mer om Olympiatoppen her.

Olympiatoppen kvalitetssikrer skolene våre, videreutvikler trenerne våre og bidrar til videreformidling av kunnskap til ansatte og elever. Olympiatoppen er sparringspartner for oss, og vi samarbeider om utviklingen av unge idrettsutøvere.