Hjem NTG tilbyr et optimalt toppidretts- og læringsmiljø

NTG tilbyr et optimalt toppidretts- og læringsmiljø

Vi er den ledende skolen for ungdom som ønsker å kombinere toppidrettssatsing og videregående opplæring.

NTGs elever og utøvere har vunnet OL- og VM-gull i utrolig mange ulike idretter. Vi vet hvilke egenskaper som må til og dyrker disse. Vi har en kultur som sitter i veggene og som alle elever kjenner på kroppen. Og vi makter kombinasjonen av idrett og skole slik at de som ikke vinner gull, vinner noe enda viktigere – en vilje til og en glede over å realisere sine drømmer.

HOVEDMÅL:

NTG skal bidra til at utøvere i løpet av sin karriere tar medaljer i internasjonale mesterskap, kvalifiserer seg til ønskede høyere studier og utvikler gode holdninger.

VISJON:

NTG skal være det naturlige førstevalget for ungdom som ønsker å kombinere toppidrett med videregående studier. Ansatte med spisskompetanse i å utvikle unge utøvere tilpasser trening og undervisning til den enkelte elev, og sikrer alle individuell og helhetlig oppfølging.

NTG-U skal være det naturlige førstevalget for ungdom som ønsker å kombinere ungdomsskole og idrettssatsing. Ansatte med spisskompetanse i å utvikle unge utøvere tilpasser trening og undervisning til den enkelte elev, og sikrer alle individuell og helhetlig oppfølging. 

MISJON:

NTG legger til rette for at ungdom lykkes med å kombinere toppidrettssatsing med utdanning.  

NTG-U legger til rette for at ungdom lykkes med å kombinere idrettssatsing med utdanning. 

NTGs verdigrunnlag:

Vilje - glede - respekt


Medaljer vunnet av tidligere NTG elever

OLVM senior World CupVM junior
Gull2894460114
Sølv214526682
Bronse284721766
Totalt77186943262