Hjem NTG-U Bergen NTG-U Bergen

NTG-U Bergen

NTG-U Bergen startet høsten 2021 med en klasse på 8. trinn og bygger videre med en ny klasse høsten 2022

Elevene på NTG-U trener 90 minutter hver dag. Mye av innholdet i treningene er basistrening med vekt på koordinasjon, styrke og utholdenhet, og variert trening innen mange forskjellige idrettsgrener. Det vil være en progresjon med økter i egen idrett gjennom de 3 årene på ungdomsskolen.

Elevene kan, dersom utviklingen tilsier det, få hospitere på enkelte av NTG VGS sine treninger. Dette blir mest aktuelt i 10. trinn.

Elever som søker seg til skolen vil innkalles til fysiske tester. Nærmere informasjon om testene blir lagt ut på hjemmesidene våre i god tid før søknadsfristen.

NTG-U Bergen er en privat ungdomsskole. Alle elever må derfor betale en årlig skoleavgift. Denne avgiften er 21.000.- for skoleåret 2022/2023. Beløpet utgjør forskjellen mellom hva vi som privat ungdomsskole og en offentlig ungdomsskole mottar i statsstøtte.

Søskenrabatt

For å sikre likhet mellom våre skoler er følgende søskenrabatt gjeldende for våre elever fra og med inntaket til skoleåret 2022-2023:

Søskenrabatten er på kr 5000 pr. elev og trekkes fra på skolepengene. Søskenrabatten gjelder også om elevene går på ulike NTG / NTG-U skoler. Eksempel: Familier som har barn ved henholdsvis NTG Lillehammer og NTG-U Lillehammer vil da få kr 5000 i redusert skoleavgift pr. barn.

Ved spørsmål kontakt Rektor ved NTG-U Bergen Snorre Loeng på e-post: Snorre.Loeng@ntg.no, telefon 975 06 340.