Hjem NTG Tromsø feirer 10 år!
Foto: NTG

NTG Tromsø feirer 10 år!

​NTG Tromsø ble etablert på Alfheim for 10 år siden. Den gang var vi 33 elever.

I høst tok vi i mot 106 elever. For første gang har vi også to paralleller på VG1 og VG2. Og ikke nok med det; I selveste jubileumsåret skrev vi historie da vi etablerte vår egen ungdomsskole, NTG-U Tromsø. Ungdomsskolen vil i første omgang bestå av 32 elever, men etter to år vil vi også her nærme oss 100 elever. 

10-årsjubileet ble feiret fredag 28. september. Vi hadde besøk av NTGs gründer Roger Elstad med kone, administrerende direktør Øyvind Langørgen og skolesjef Pia Elverhøi. Vi informerte litt om hvor NTG Tromsø er i dag, og hva vi ser for oss fremover. Kl. 13:30 var det kake for alle elever og ansatte ved skolen. Elevene fikk jubileumscaps og drikkeflaske. Også NTG-U elevene deltok på denne markeringen. Kl. 14:00 var det jubileumsfotballturnering for alle elever på NTG. Ansatte stilte også med et lærer/trenerlag. Det var lærer/trenerlaget som til slutt gikk av med seieren. 

Bildene over fra venstre: Rektor ved NTG Tromsø Mariann Janson og NTGs gründer Roger. Administrerende direktør Øyvind, og kaken for anledningen. 

På kvelden var det klart for jubileumsmiddag i våre nye lokaler. Det var totalt 60 gjester denne kvelden. Ansatte med partnere, sentralledelse samt samarbeidspartnere av NTG (TIL og OLT). I tillegg var noen tidligere elever invitert, de som nå er på TIL sitt A-lag og spiller i eliteserien.

Det ble en høytidelig og flott markering av jubileet med både taler, sang og underholdning av selveste Mossa.

NTG Tromsø har blitt en synlig og strek merkevare i nord. 

Vi ser fram til et videre godt samarbeid med både elever, foreldre, kollegaer og samarbeidspartnere. Sammen skal vi levendegjøre merkevaren og vårt nye slagord: "Din drøm – vår lidenskap".