Hjem Gullfabrikken - kombiner toppidrett og skole
Foto: God på skole eller god i idrett? Ja takk, begge deler!

Gullfabrikken - kombiner toppidrett og skole

Når du starter på NTG har du allerede tatt et valg. Du vil bli best i din idrett og samtidig gjøre det bra på skolen. Vi i NTG vet hvordan du lykkes.

Helhetlig oppfølging

Våre trenerne følger deg tett gjennom hele skoledagen, både som trener og lærer. Der andre skoler operer med "stikk-innom-trenere" kan vi gi en optimal tilpasning mellom skole og idrett. Er du for eksempel mye borte med idretten, vil du få spesialundervisning på skolen. 

Tilpasset treningsopplegg

Å nå toppen tar tid. Derfor vil du finne mye tid til trening i timeplanen din. Vi tilpasser alltid timeplanene etter idrett og sesong.

"Sharing is caring"

Vi utveksler kunnskap med alle våre elleve skoler, klubber, forbund og Olympiatoppen. 

Alt går til eleven!

Vi er en ikke-kommersiell stiftelse, det vil si at alle økonomiske midler går til til å gjøre tilbudet bedre for deg som elev. Ingenting går til eierne, ettersom vi ikke har noen!NTG - Spesialiseringen starter

Når du starter på videregående starter spesialiseringen i din idrett og treningsmengen økes ytterligere. La det være klinkende klart - vårt mål er å gjøre deg i stand til å ta medaljer nasjonalt og internasjonalt.

Samlinger

Samlingene skal utvikle deg som utøver, men like viktig - du skal lære å være på samling. Fortsetter du toppidrettskarrieren din inn i seniortilværelsen, vil samlinger være en vesentlig del av treningsopplegget ditt. Gjør nybegynnerfeilene hos oss. Ikke under OL.

Tilpasset treningsopplegg

Ofte øker treningsmengden utenfor skolen også i denne fasen og vårt mål er å tilrettelegge så godt vi kan slik at du kan være med på det som kreves for å nå målene dine. Elever som har mye fravær på grunn av stevner og konkurranser vil få spesialundervisning.NTG-U - Det viktige grunnlaget

På NTG-U legger vi stor vekt på basistrening som styrke, utholdenhet og koordinasjon ettersom all forskning viser at dette er det aller viktigste du kan gjøre for idrettskarrieren din i den fasen du er inne i nå.

Tenk som en verdensmester

På disse årene skal du lære å bli en toppidrettsutøver. Hvordan bør du legge opp livet ditt for å få de beste resultatene? Hva kreves av deg fysisk og mentalt? Du trenger ikke få alle resultatene ennå, men du skal forstå hva som skal til for å nå dem.

Det beste fra to verdener

"Jammen hva med skolen da?". De fleste idrettsungdom blir har møtt med denne bekymringen innimellom. Slipp bekymringene, sier vi bare. Kombinasjonen idrett og skole er det som virkelig gjør NTG unike. Fordi vi har heltidsansatte trenere, som også jobber som lærere, kan vi skreddersy undervisningen slik at du oppnår gode resultater på begge fronter. Hvis du selv vil da! ;)