Hjem NTG Lillehammer NTG Lillehammer - hybelhus
Foto: NTG

NTG Lillehammer - hybelhus

Huset har plass til 60 elever. Hybelhuset er i første rekke et tilbud for nye elever hvert skoleår. Vi har ansatte hybelguider som veileder og hjelper hybelboerne.

Om hyblene

Alle boligene er 18,5m2, har eget bad, kjøkken og er fullt møblert med kjøl/frys, komfyr , rammemadrass, skrivepult/stol, bokhylle og garderobeskap. Både varmtvann og oppvarming av boligene skjer med miljøvennlig fjernvarme.
Badet er moderne og flisbelagt. Internett og kabl-TV er inkludert. Det er parkeringskapasitet på området.

Fasiliteter

Hybelene er fordelt på 5 plan. Bygget har heis. Det er fellesvaskeri i naboblokken hvor du får tilgang via digitalt vaskerikort. Leielighetene har egne boder i 1. eller 2. etasje, samt eget lager for konkurransesykler. Det er smørerom i 1. etasje og alle skiskyttere har eget våpenskap i 1.etg. Bygget har et fellesrom/tv-rom med plass til ca. 20 personer.

Nærområde

Det kun 2 min gange til NTG's skolelokaler i Olympiaparken. Bussforbindelse til skysstasjonen er god. Det er flotte trenings og turområder i umiddelbar nærhet. Håkonshall og Kristinshall hvor NTG elevene trener mye ligger 200m unna.
Avstand til nærmeste matbutikk (Kiwi) er 300m.

Pris

Leieprisen er kr. 6.275 pr. måned for skoleåret 2020/21. Leien inkluderer kabel-TV, internett, rehold av fellesarealer og oppvarming/strøm. Leiesummen inkluderer også tilsynsordningen og vaktmestertjenester.

Leiekontrakt

Leietager må godta utarbeidet leiekontrakt som regulerer alle vesentlige regler som leietager er underlagt. Foresatte må inngå kontraktsforholdet til elever under 18år.
Leiekontrakten inngås for 12 måneder. De som leier er forpliktet til å betale leie i 12.måneder.

Ansvar beboere

Beboerne har ansvar for rydding og vask av egen hybel, og holde det ryddig i alle fellesarealer. De plikter også på omgang å vaske fellesarealer under veiledning av hybelguidene.

Omvisning

I forbindelse med opptaksprøver for nye elever vil det bli organisert guidet omvisning i hybelbygget.

Søknad om tildeling av leielighet

Intersserte søker om tildeling av hybel på søknadsskjemaet .