Hjem NTG Kongsvinger starter linje for terrengsyklister
Foto:

NTG Kongsvinger starter linje for terrengsyklister

Stefan Repshus ansettes som trener

Pressemelding:

Stefan Repshus, med en imponerende merittliste som syklist, blir trener i terrengsykling på NTG Kongsvinger fra høsten 2019. Han får sammen med hovedtrener for sykling Ole Petter Vibekken og trener Jon Anders Grøndal jobben med å bygge opp et miljø også for terrengsykling på NTG Kongsvinger.

- Jeg er veldig glad for at vi fikk ansatt førstevalget vårt, i denne stillingen. Han er ambisiøs, dedikert og omgjengelig, og vi er overbeviste om han kommer til å gjøre en kjempejobb! Med hans kompetanse passer han perfekt inn i trenerteamet for sykling på NTG Kongsvinger, forteller hovedtrener Ole Petter Vibekken.

Terrengsykling er populært i Kongsvingerdistriktet. Terrenget er perfekt og det er stor aktivitet i de lokale klubbene. Vi tror vi kan være med og løfte prestasjonene ved å samle ungdommer både i og utenfra distriktet.

  - Gjennom 13 år har mange gode landeveissyklister vært tilknyttet NTG Kongsvinger. Flere  har høstet mersterskapsgull og fått kontrakter med verdens største sykkellag. Vi ønsker å overføre vår kompetanse inn i terrengmiljøet, samtidig som vi ser at våre landeveissyklister definitivt vil ha kjempeutbytte av å komme nærmere på andre sykkelgrener. Vi gleder oss allerede til neste høst, avslutter Vibekken.

For henvendelser, kontakt
Ole Petter Vibekken, hovedtrener
41771500
opv@ntg.no

Stefan Repshus