Hjem Innsamlingsaksjon – Kirkens Bymisjon "Mindre alene sammen"

Innsamlingsaksjon – Kirkens Bymisjon "Mindre alene sammen"

I forbindelse med TV-aksjonen, var elevene fra NTG-U Tromsø på besøk hos Kirkens Bymisjon.

Der fikk de omvisning i deres spennende lokale, informasjon om hva Kirkens Bymisjon jobber med, og hva pengene fra årets TV-aksjon skal brukes til lokalt. Mandag 15. oktober kl. 08:30 troppet NTG-U elevene opp på Valhall, full av pågangsmot og godt humør. I styrtregn, vind og litt sol innimellom, løp elevene runde etter runde for en god sak. Det er bare å ta av seg hatten for det engasjementet som ble vist rundt innsamlingsaksjonen.

Onsdag 24. oktober hadde klassen besøk fra Kirkens Bymisjon og representanter fra TV-aksjonen. Elevene overrakte en symbolsk sjekk med sitt bidrag og en blomsterhilsen. Beløpet var på svimlende 34.640 kr, noe som i snitt vil si 1.117 kr per elev. Elevene fortalte engasjert om sin aktivitet og den gode økonomiske støtten de har fått fra "sponsorene" sine. 

Som takk fikk elevene rosende ord, et diplom signert av generalsekretæren og et oransje skjerf. Svalbard var den kommunen som hadde gitt mest per innbygger med litt over 400 kr, men de ble imidlertid knust av de 31 fantastiske NTG-U Tromsø elevene som topper alle statistikker.