Hjem NTG Lillehammer Helsetjenester NTG Lillehammer

Helsetjenester NTG Lillehammer

Vi har spesialavtaler med leger og fysioterapeuter som bidrar til raskere behandling og rehabilitering ved sykdom og skader.

Helsesykepleier NTG Lillehammer

Helsesykepleier ved NTG Lillehammer - (Ive Staune)

Les mer

Kostholdsveileder NTG Lillehammer

Kostholdsveileder ved NTG Lillehammer (Camilla Aasen Mæland)

Les mer

Aktivklinikken

NTG Lillehammer har et tett samarbeid med Aktivklinikken som holder til i Håkons Hall.

  • Vi har gjennom hele året tilgang på akutt timer for våre elever ved behov. Alle førstegangskonsultasjoner hvor våre akutt timer benyttes, er dekket av NTG. Eventuell videre oppfølging dekkes av den enkelte eller deres lisens/forsikring.

Olympiatoppen Innlandet

NTG Lillehammer samarbeider med Olympiatoppen rundt helsetjenester:

  • NTG har ukentlige faste akutte legetimer til våre elever som de kan benytte seg av. Antall ukentlige timer varierer fra 2 til 6 timer avhengig av sesong. Alle førstegangskonsultasjoner er dekket av NTG. Eventuell videre oppfølging dekkes av hver enkelt elev.
  • Olympiatoppen tilbyr også timer hos psykologspesialist for elever som ønsker eller trenger dette. Dette dekkes eventuelt av hver enkelt elev.
  • NTG Lillehammer samarbeider også med Olympiatoppen rundt kostholdsveiledning. Fagkonsulent i ernæring Camilla Aasen Mæland ved Olympiatoppen Innlandet har en 40 % stilling hos oss på NTG som kostholdsveileder, og bidrar her med undervisning og generell veiledning. Er det behov for individuell oppfølging over tid, skjer det i regi av Olympiatoppen og dekkes eventuelt av hver enkelt elev.