Hjem Er du vår nye rektor?

Er du vår nye rektor?

NTG Bodø / NTG-U Bodø søker rektor

Vil du være med å etablere en av Bodøs nye og spennende arbeidsplasser? Har du skolelederkompetanse, er engasjert i idrett og brenner for å gi ungdom de beste muligheter til å utvikle seg innen skole og idrett? Da er vi på jakt etter nettopp deg! 

Stiftelsen Norges Toppidrettsgymnas (NTG) driver videregående- og ungdomsskoler i Bærum, Geilo, Lillehammer, Kongsvinger og Tromsø. Siden vi startet vår første avdeling i Bærum i 1981, har vi bidratt til at elever ved skolen har tatt over 400 medaljer i OL og VM. Visjonen "Din Drøm, Vår Lidenskap!» bestemmer vår retning, og vårt mål er at elevene skal ha de beste forutsetninger til å vinne internasjonale og nasjonale medaljer og samtidig kvalifisere seg til høyere utdanning. NTG skal være det beste alternativet for ungdom som ønsker å satse innen sin idrett. 

NTG Ungdomsskole (NTG-U) er for elever som ønsker å kombinere daglig trening med skole, i et miljø som ivaretar idrettsglede og et godt læringsmiljø. Våre skoler er styrt av verdiene Ærlighet, Respekt og Entusiasme.

 

NTG Bodø og NTG-U Bodø 

Norges Toppidrettsgymnas starter videregående- og ungdomsskole i Bodø høsten 2018 med 32 elever på VG1 og 32 elever på 8. trinn. Skolene er godkjent etter Friskolelova, og er godkjent for til sammen 192 elever. Ved fullt utbygd skole i 2020 vil vi ha ca. 25 ansatte lærere og trenere. 

Vi søker nå en dedikert og målrettet rektor som vil være med å starte opp og drive vår virksomhet i Bodø. Vi er på jakt etter deg som er god på å bygge relasjoner og skape engasjement, som ønsker å løfte ungdom med ambisjoner opp og fram, og som vil ta NTGs visjon inn i ditt daglige virke. 

Som rektor vil du ha ansvar for å etablere NTG Bodø og NTG-U Bodø sammen med øvrige daglig leder og sportssjef Anette Nybø, med drift av skolene fra oppstarten høsten 2018. Arbeidsoppgavene er omfattende og varierte. Du vil få ansvar for å ansette lærere, lage samarbeidsstrukturer og drive skoleutvikling i tråd med skolens styringsdokumenter. 

Å være skoleleder på NTG vil kreve mye av deg, men kaprer du jobben vil du være en del av et utfordrende og spennende arbeidsmiljø. Du vil få ta del i nybrottsarbeid i idretts- og skolemiljøet i Bodø, og du vil få muligheten til å utvikle deg som leder i et ungt og meget aktivt miljø. Sammen med NTGs øvrige ledere, rektorer og sportssjefer vil du være en del av et fellesskap som har et stort engasjement for ungdom som ønsker å kombinere idrettssatsing og skole.  

 
Ønskede kvalifikasjoner 

  • Relevant høyere utdanning 
  • Skolelederkompetanse 
  • Kjennskap til skoleadministrative verktøy 
  • God forståelse for kombinasjon idrettssatsing/skole 
  • God økonomiforståelse 

 

Synes du dette høres spennende og interessant ut, ta kontakt med Anette Nybø på telefon 90081718. Vi ser frem til å motta din søknad og CV innen søknadsfristen 7. januar 2018

Søknad sendes anette.nybo@ntg.no 

Lønn etter avtale. 

Vi tilbyr medlemskap i Statens pensjonskasse.

Tiltredelse etter avtale.