Fotball NTG Tromsø

NTG Fotball Tromsø holder til på Alfheim Stadion og tar inn nye fotballelever hvert år, både gutter og jenter. Tilbudet retter seg mot motiverte spillere som ønsker å kombinere fotball og skole på et høyt nivå. Du bør helst ha anbefalinger fra kretsnivå eller høyere.
Unike treningsforhold hele året
Internasjonal matching i utlandet
Høyt kvalifiserte trenere med lang spillerbakgrunn
Egen fysioterapeut

Avslutning våren 2013

25.06.2013
Nå er sommeren i gang og avgangselevene er ferdig med sin utdanning på NTG. Dagen ble feiret på Bikuben selskapsvilla i Tromsø, og i et bygg fylt med historie, ble fremtidens historier hedret med endt skolegang.
Les mer

"Åpne NTG-dager" 21. og 22. januar

14.12.2012
21. og 22. Januar inviterer NTG Tromsø alle som har lyst til å lære mer om hva vi driver med, til en to dagers samling i Tromsø. Her vil dere få et innblikk i elevenes hverdag, være med på trening og ha det sosialt.
Les mer

Får bli med på treningsleir

24.02.2012
Disse tre NTG-gutta reiser sammen med fjorårets sølvvinnere i Tippeligaen til Tyrkia i morgen.


- Vi ønsker å gi dem kontinuitet i treningsopplegget. De har hatt en fin utvikling, mener Per-Mathias Høgmo.

les mer her:

http://fotball.itromso.no/eliteserien/article225629.ece
Les mer

Tid for å satse ?

17.02.2012
Det nærmer seg søkerfristen for videregående skoler og NTG er i så måte intet unntak. NTG Tromsø har søknadsfrist 1. mars og søknader gjøres elektronisk her på våre nettsider.

Du som drømmer om å bli best i fotball og samtidig få med deg en god og solid skole, bør søke NTG Tromsø Fotball!Her er noen bilder fra hva vi holder på med:

Les mer

TIL / NTG på plass i Florida

29.01.2012

TIL/NTG gruppa er akkurat ferdig med treningsleirens andre økt under treningsoppholdet i i Florida, USA.

Guttene har i dag trent under perfekte forhold på banen til Barry University.

Kroppene begynner å venne seg til den nye døgnrytmen og det varme været. I morgen venter det kamp mot Weston FC U19 kl. 16:00 norsk tid. Dette skal være et godt amerikansk juniorlag.

 

I perioden 25. januar til 7. februar er fotballgruppa på NTG Tromsø på treningsopphold i Miami/Orlando i USA, med tre innlagte kamper. Weston FC, USAs U-17 landslag, og Florida Rush. I tillegg vil Amerika turen benyttes til å besøke ulike universiteter for å se på hvordan de løser kombinasjonen utdanning/toppidrett. Og – ikke minst står NBA-kampen mellom Miami Heat og New York Knicks på programmet.

Følg oss på facebook : https://www.facebook.com/groups/133679538692/ 

Les mer
Les flere nyheter
| Mer...