Reisebrev fra Ramsau

Reisebrev fra gjengen i Ramsau

Litt før kl 12.00 på onsdag satte ni spente utøvere og to trenere av sted til Gardermoen. Reisen gikk fint og etter ti timer kom vi endelig fram til Ramsau. Vi sjekket derfor bare inn på rommene og krøp rett til sengs. Gasmann var i godhumøret og lot oss få møte på frokost kl 08.00 dagen etter. På grunn av dårlig vær, holdt vi oss i lavlandet den første dagen.

Vi åpnet samlingen rolig, med ikke mindre enn en tre timers lang løpetur i terrenget. Dette var også en fin mulighet til å gjøre seg litt kjent i området. Eirin var dessverre uheldig og tråkket over, men ellers hadde vi en fin tur. Andre økt ble en stakeøkt i motbakke, der alle fikk kjørt armene sine skikkelig.

Neste morgen satte 22 ladde ben nesetuppene mot breen, klare for samlingens første skiøkt. Det var sol fra skyfri himmel og nydelig skiføre. En drøm i vakre omgivelser. På kvelden var det løp og spenst etterfulgt av styrke. Vi koser oss veldig her i Ramsau. Hotellet er trivelig med fine rom og maten er god. Det er viktig å møte opp presis til måltidene, da ingen får servert mat før alle har kommet. Dette var en utfordring for noen i starten, men vi lærer etter hvert. Hver morgen starter vi med en skiøkt på breen.

Etter mange påpekninger fra Gasmann om å huske alt nødvendig utstyr, endte det med at han selv tok med to par klassiskski, og ingen skøyteski… Ganske ironisk i grunn. I dag hadde vi nok en solfylt dag på breen og mange benyttet anledningen til å gå en lengre økt. Andre økt ble en alternativ økt, der vi dro inn til sentrum og spilte volleyball.

Bortsett fra trening går det i facebook, snapchat, instagram og soling mellom øktene. En ganske normal ungdomshverdag med andre ord.

Til slutt vil vi bare si at vi storkoser oss her i Ramsau og ser frem til de neste dagene!

 

Ramsau 2012
Ramsau 2012
Volleyball
Ramsau 2012
Ramsau 2012
Ramsau 2012
Ramsau 2012
Fine snøforhold på breen

| Mer...