Supre prestasjoner på langrennsgjengen i Granåsen!

Søndag var det klassisk distanse på norgescup programmet. Det ble 3 pallplasser på NTG-gjengen!

Søndag gikk alle gutta 10 km og alle jentene 5 km klassisk. Siden mange av utøverne er i form var vi spente på hva dagen kunne bringe…

I menn 19/20 år gikk nok en dag fjorårs elev Martin L. Nyenget inn til sølv! Klassekameratene Markus J. Westgaard, Thomas S. Evjestad og Petter R. Øverland gikk inn til 11., 17. og 18.plass. Ole Andres og Vegard ble henholdsvis nr 28 og 34.

I M 18 år slo Andreas Molden til og gikk inn til en meget sterk 3.plass! Vetle gikk også godt og ble nr 23. Kristoffer gikk også et jevnt løp selv om det ikke var den store spruten.

I M 17 år fikk vi nok en dag en flott laginnsats! Sindre T. gikk inn til 9.plass. Fredrik kom på en sterk 14.plass. Anders S. på en god 20.plass. Rett bak han kom Eirik med sin 21.plass. Vebjørn Aaseth gikk også bra og kom på 23.plass. Marthin Thon ble nr 29. Thomas Ekren slet med ski og jobbet godt for å komme i seg i mål.

I den eldste jenteklassen gjentok fjorårs eleven vår Barbro Kvåle lørdagens suksess og tok en klar seier! Maja gikk også bra i denne klassen og ble nr 16. Sigrid gikk også et solid løp med sin 18.plass. Kine hadde en litt tung dag i sporet. Både Stine og Marianne jobbet også godt.

I K 18 år gikk jentene våre virkelig bra! Her klarte Thea å klatre helt opp på pallen og tok gull!! Eirin gikk også sterkt og kom på 6.plass. Anikken ble nr. 9 og Lena nr 13. Julie kom på 15. plass. Skiskytterjenta Mari hadde en tung dag i sporet og ble nr. 33.

I den yngste jente klassen gikk Anna Emilie virkelig sterkt og kjempet til siste meter og kom på 3.plass!! Lisa Kvamme ble nr.21 og Siri kom på 24.plass. Pernille hadde en tung dag i sporte men kjempet seg i mål.

For alle resultater se HER

Vi takker alle for en veldig bra helg! Både foreldre, trenere og utøvere har gjort så godt de kunne!

Nå skal vi hjem til Lillehammer, roe litt ned før vi skal legge inn en god treningsperiode inn mot årets store høydepunkt jr.NM i Holmenkollen!! NM er i år 16.-18.mars. Dette gleder vi oss veldig til!:)

Her er noen bilder fra søndagens konkurranse:

Stemning fra smørebua! Asbjørn og Kristian gjorde en super jobb! Gode ski hadde vi også:)
Stemning fra løypa!
Sidet gruppe i 18 års jenter; mange NTG jenter!:)
Lena i fint driv i første bakke ut fra start
Jule ut fra start!
Eirin i første bakke ut fra start
Thea ut fra start; høy fart!
Stemning fra målområdet
Thea blir intervjuet etter sier på søndag! Skiskytterjenta Mari i forgrunnen
Intervju!
Lisa i farta!
1.klasse jentene tok seg bra ut!
Anna Emilie gikk sterkt på slutten og fikk 3.plass!!

| Mer...